BSAG:nmissio

BSAG:n työn tavoitteena on Itämeren ekologisen tasapainon palautuminen. Tavoitteeseen pääseminen vaatii mittavaa yhteistyötä.


down arrow
arrow   MEIDAN MISSIOMME

Itämeri on tällä hetkellä kriittisessä tilassa – sitä pidetään yhtenä maailman saastuneimmista meristä. Itämeri voidaan vielä pelastaa mutta toimiin on ryhdyttävä heti.


Itämeren vakavimmat ongelmat ovat rehevöityminen, vaaralliset aineet, meriliikenteen riskit ja luonnon monimuotoisuuden väheneminen. Nämä ongelmat ovat yhteenkietoutuneet. Rehevöityminen tai vaaralliset aineet vaikuttavat luonnon monimuotoisuuteen ja kun puhutaan ilmastonmuutoksesta, puhutaan samalla myös Itämeren tilasta.

arrow   MEIDAN MISSIOMME

BSAG, Baltic Sea Action Group, viralliselta nimeltään Elävä Itämeri säätiö, on vuonna 2008 perustettu itsenäinen voittoa tuottamaton säätiö, jonka pääpaikka on Suomessa.


BSAG:n toiminta perustuu yhteistyön virittämiseen eri toimijoiden välillä, mukaanlukien Itämeren valtioiden korkein johto, viranomaiset ja yksityissektori. BSAG toimii saattamalla yhteen tieteentekijöitä ja päättäjiä, aktivoimalla yrityksiä löytämään ja toteuttamaan ratkaisuja ja tuoden kaikki ne tahot yhteen, joiden panosta tarvitaan Itämeren pelastamiseksi.

TÄSSÄ ON BSAG:N TIIMI

OTA YHTEYTTÄ
Säätiön säännöt

Säätiön tarkoitus on tukea ja edistää luonnon ja ihmisen hyvinvointia sekä säilyttää ja edistää suomalaista kulttuuriperimää.

LUE LISÄÄ
Meistä on olemassa
jopa kirja!

Kuten kaikkien vastasyntyneiden, myös BSAG:n ensihetket ikuistettiin tarkasti. BSAG-kirja on tehty eri tahojen Itämeri-sitoumuksena.


Haluatko lukea sen?
AUTA ITÄMERTA,
TUKEMALLA BSAG:N TYÖTÄ

TEE LAHJOITUS

Selaa sitoumuspankkia ja katso mitä yli 250 organisaatiota tekevät Itämeren hyväksi!

Tutustu sitoumuspankkiin   right arrow
Tilaa uutiskirje

Pidä itsesi ajan tasalla uusimmissa Itämereen liittyvissä kysymyksissä.

TILAA