Siirry pääsisältöön

BSAG innostaa yrityksiä heittämään joululahjat Itämereen

Uutinen

Itämerelle sytytetään jouluvalot jo tällä viikolla. Baltic Sea Action Group haastaa yritykset lahjoittamaan joululahjoihin varatut rahat Itämeren pelastamiseen: heittämällä joululahjat Itämereen.

Kerätyt varat käytetään Baltic Sea Action Groupin työhön rehevöitymisen, vaarallisten aineiden sekä merenkulun aiheuttamien ongelmien ratkaisemiseen koko Itämeren alueella. Joulukampanjan yhteistyökumppanina ovat suunnittelutoimisto Taivas ja MicroMedia Oy.
Yritykset voivat lahjoittaa joululahjoihin tarkoitetut rahat puhtaamman Itämeren hyväksi Baltic Sea Action Groupin työlle. Joulumuistamisestaan yritykset voivat kertoa lahjoituksesta kertovalla joulukortilla. Kampanjaan osallistuneiden yritysten nimet julkaistaan myös BSAG:n verkkosivuilla.
– Itämeren pelastusoperaatioon osallistuminen on konkreettinen yritysvastuun muoto. Yritykset haluavat kertoa omista arvoistaan sidosryhmilleen ja asiakkailleen, kertoo kehitysjohtaja Anna Kotsalo-Mustonen BSAG.sta.
Vastaava joululahjakampanja toteutettiin myös viime vuonna. Keräykseen osallistui kymmeniä yrityksiä ja Baltic Sea Action Groupin Itämeri-työhön lahjoitettiin liki 70 000 euroa. Kampanjasta saatu palaute oli erittäin positiivista.
– Sitä kiiteltiin raikkaudestaan. Kaikenkokoisten yritysten osallistuminen ympäri Suomesta osoittaa, että yritysten tahto olla mukana Itämeren pelastamisessa on suuri. Kädenojennus yhteisen meren pelastamiseksi on tärkeää myös yrityksen henkilöstölle, Kotsalo-Mustonen summaa edellisvuoden kokemuksia.- Ja jokainen kampanjaan osallistuva liittyy omalla tavallaan tähän auttajien joukkoon, hän jatkaa.
BSAG:n Itämerityössä on mukana jo yli 150 yritystä ja organisaatiota.
Lahjoitusohjeet ja joulukortti löytyvät osoitteesta https://www.bsag.fi/fi/lahjoita/Pages/joululahja-itamerelle.aspx

Lue myös

Lue lisää
image/svg+xml