Siirry pääsisältöön

BSAG järjestää keskustelun Itämeri-koordinaatioryhmän tehtävistä 1.12.2011

Uutinen

Baltic Sea Action Group järjestää keskustelun Itämeri-koordinaatioryhmän tehtävistä eduskunnassa torstaina 1.12.2011 kello 17-20.

Suomi on hallitusohjelmassa sopinut asettavansa Itämeri-koordinaatioryhmän ja laativansa kansallisen merenhoitosuunnitelman ja toimintaohjelma. BSAG:n järjestämän tilaisuuden tarkoitus on vauhdittaa Itämeri-koordinaatioryhmän syntymistä sekä luoda keskustelua siitä, mitkä tehtävät ja tavoitteet ovat keskeisiä koordinaatioryhmän toiminnassa.

Keskustelua pohjustamassa on asiantuntijoita, jotka tuovat esiin nakökantoja liittyen maatalouden ravinnepäästöjen vähentämiseen, meriliikenteeseen sekä luonnon monimuotoisuuteen Itämerellä. Ympäristöministeri Ville Niinistö alustaa Itämeri-koordinaatioryhmän tehtävistä. Koko lähetekeskustelun ohjelma on luettavissa täällä:

VIRTUAALISEN ITÄMERIPUOLUEEN LÄHETEKESKUSTELU 1 12 2011 (2).docx

Tilaisuus jatkaa BSAG:n eduskuntavaaleihin lanseeraaman Virtuaalisen Itämeripuolueen (VIMP) toimintaa. Internetin yhteisöpalvelu Facebookissa lanseerattuun Virtuaaliseen Itämeripuolueeseen kuuluu 32 kansanedustajaa. VIMPin tavoitteena oli kerätä yhteen kaikista puolueista ne ehdokkaat, jotka ovat halukkaita ajamaan Itämeren asiaa eduskunnassa sekä antaa äänestäjille mahdollisuus vaikuttaa Itämeren tilaan omalla valinnallaan.
Lisätietoja tilaisuudesta antavat: tilaisuuden moderaattori Päivi Piispa (puh. 040 513 3107, paivi.piispa@bsag.fi) tai viestintävastaava Pieta Jarva (puh. 050 338 1096, pieta.jarva@bsag.fi).

Lue myös

Lue lisää
image/svg+xml