Siirry pääsisältöön

BSAG-SÄÄTIÖ HAKEE ASIAMIESTÄ

Uutinen

Elävä Itämeri säätiö, joka tunnetaan nimellä Baltic Sea Action Group (BSAG), on tehokas ja ratkaisukeskeinen toimija. Orkesteroimme isoja kokonaisuuksia sekä käynnistämme ja/tai nopeutamme Itämerelle projekteja, joiden vaikuttavuus on suuri. Perustamme toimintamme laajaan yhteistyöhön ja vaikutamme niin päättäjien keskuudessa kuin kenttätasollakin. Emme pelkää ajatella isosti tai uudella tavalla.

Säätiön toimintaa ohjaa ympäristötyöhön vahvasti sitoutunut hallitus. Intohimoista asiantuntijaorganisaatiota johtaa asiamies. Tavoitteemme on Itämeren hyvän ekologisen tilan palauttaminen, joka on päätyösi osaavan organisaation ja kattavien verkostojemme avulla.

Osallistamme työhön vahvasti yksityisen sektorin, ja toimimme aktiivisesti sekä julkisen sektorin kanssa että järjestökentässä.

***

Tehtävä edellyttää kykyä toimeenpanna strategia, kapasiteettia omaksua uusia asioita sekä taitoa pitää toivottu kurssi vauhdissakin. Toivomme, että olet sekä näkijä että tekijä. Esiinnyt ja vaikutat mielelläsi.

Työn menestyksekäs hoitaminen vaatii esimiestaitoja, joihin kuuluvat positiivisuus, tunneäly sekä tilannetaju. Nämä ovat myös vaikuttamisen työkaluja laajakirjoisessa työssä.

Tehtävään valittavalla tulee olla korkeakoulututkinto, sekä erinomainen englanninkielentaito. Asiantuntija- ja vaikuttajaverkostot katsotaan eduksi. Toimessa auttavat kokemus yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta ja ympäristön suojelusta.

Säätiö toimii lahjoitetuilla varoilla ja niukalla budjetilla. Tarjoamme ainutlaatuisen, taatusti merkityksellisen työpaikan sekä huikean mahdollisuuden tulokselliseen ja uudenlaiseen ympäristötyöhön. Luonto on meille sydämen asia, ja olemme sitä mieltä, että työnteosta saa myös nauttia.

Työpaikka sijaitsee Helsingissä, ja alkaa sopimuksen mukaisesti 1.7.-1.9.2018. Työ on vakituinen.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen ja cv:
BSAG säätiön hallituksen puheenjohtaja Saara Kankaanrinta, saara.kankaanrinta@bsag.fi 11.4.2018 mennessä. Lisätietoja säätiöstä: www.bsag.fi

Lue myös

Lue lisää
image/svg+xml