Siirry pääsisältöön

BSAG:n sitoumuspalvelu uudistui

Uutinen

Baltic Sea Action Group on uudistanut sitoumuspalvelunsa, jonka avulla sitoumuksentekijä voi itse käydä täydentämässä ja päivittämässä Itämeri-sitoumustaan. Palveluun kirjaudutaan tunnuksilla, jotka BSAG on lähettänyt sitoumuksen tehneille sähköpostitse. Suurelle yleisölle tarjoutuu myös mahdollisuus tarkastella ja seurata julkisesti annettujen Itämeri-sitoumusten edistymistä uudella visuaalisella työkalulla. Palvelu on toteutettu yhteistyössä Mepco Oy:n, atBusiness Oy:n ja Tieto Oyj:n kanssa.

BSAG:n toiminnan yksi keskeinen muoto on sitoumusten kerääminen yrityksiltä, yhteisöiltä ja yksityisiltä ihmisiltä. Hyvä sitoumus on konkreettinen teko Itämeren hyväksi, ja se edistää Itämerityötä joko suoraan tai välillisesti. Sitoumukset voivat olla osaamista, tuotteita, palveluja tai oman toiminnan kehittämistä Itämerta hyödyttävällä tavalla. Sitoumuksia kerätään ympäri Itämeren valuma-aluetta, joten sitoumuspalvelu on englanninkielinen. Tutustu sitoumuksiin täällä​.
Konkreettisten toimenpiteiden vauhdittamiseksi Itämeren alueella BSAG on aloitteentekijänä kahden vuoden välein järjestettävälle Baltic Sea Action Summit –huippukokoukselle. Seuraava BSAS järjestetään Venäjällä 2012. Se on jatkoa vuoden 2010 Helsingin huippukokoukselle.
Sitoumuspalveluun kirjaudutaan tunnuksilla, jotka on lähetetty sitoumuksen tehneille. Mikäli et ole saanut tunnuksia tai sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä Heli Launiaiseen, etunimi.sukunimi@bsag.fi tai puhelimitse +358 40 7176 675.​

Lue myös

Lue lisää
image/svg+xml