Siirry pääsisältöön

BSAS -prosessi jatkuu: BaseCamp -tapahtuma Helsingissä 30.9.2010

Uutinen

​BSAG jatkaa Baltic Sea Action Summitissa alkanutta prosessia ja järjestää yhdessä Kestävä Oy:n ja Dazzle Oy:n kanssa Base Camp –tapahtuman Pääesikunnassa 30.9.2010. Tapahtuma on yksi tehdyistä Itämeri-sitoumuksista, jonka Kestävä Oy teki huippukokoukseen helmikuussa 2010.
Tapahtuman avaa Tasavallan presidentti Tarja Halonen. Puolustusvoimain komentaja Ari Puheloinen toimii isäntänä. Paneelikeskusteluun osallistuvat Harri Kerminen (Kemira), Dave Gamrasni (PHS), Ilkka Herlin ja Anna Kotsalo-Mustonen (BSAG).

BaseCampin tavoitteena on innostaa lisää suomalaisia yrityksiä Itämeren suojelutalkoisiin. BaseCampissä osallistujat pääsevät käärimään hihansa, ja miettimään kullekin luontevinta, liiketoimintansa kannalta mielekkäintä, tapaa osallistua Itämeri-yhteistyöhön. Yhdessä eri alojen eksperttien kanssa yrityksillä on mahdollisuus pohtia, millainen sitoumus olisi heille itselleen eniten hyödyksi. Se, että sitoumus hyödyttää sekä yrityksiä että Itämerta, on varmin tae yritysten aitoon motivaatioon vapaaehtoistyössä ja samalla konkreettisiin tekoihin Itämeren hyväksi.
Lisätietoja:
Linda Lindfors, Baltic Sea Action Group, linda.lindfors@bsag.fi, +358 40 543 9820
Susannna Monni, Kestävä Oy, susanna.monni@kestava.fi, +358 500 660 021

Lue myös

Lue lisää
image/svg+xml