Siirry pääsisältöön

Eija Hagelberg Maaseutuverkoston ohjausryhmään

Uutinen

Järki-hankkeen projektijohtaja Eija Hagelberg BSAG:sta valittiin Maaseutuvekoston ohjausryhmään sekä sen Ilmasto ja ympäristö –työryhmän puheenjohtajaksi.

– Tehtävä on erittäin mielenkiintoinen. Näen siinä suuria mahdollisuuksia vaikuttaa maaseudun tulevaisuuden kannalta tärkeisiin asioihin, Hagelberg iloitsee valinnastaan.

Maaseutuverkoston nimi jo kertoo, että on kyse yhdessä vaikuttamisesta maaseudun hyväksi. Verkostossa järjestöt, kansalaistoimijat ja viranomaiset yhdistävät voimansa.

Ohjausryhmä ohjaa ja linjaa verkoston toimintaa. Se hyväksyy toiminta- ja rahoitussunnitelmat sekä asettaa tarpeelliset työryhmät. Ohjausryhmä ohjaa ja ideoi toteuttamista.

Maaseutuverkoston tehtävänä on välittää tietoa kehittämisen mahdollisuuksista mahdollisille tuensaajille.

Ohjausryhmän puheenjohtaja on Taina Vesanto (MMM), varapuheenjohtaja Esko Leinonen (Maaseutuvirasto). Ohjausryhmän jäseniä ovat Marianne Selkäinaho (MMM), Jyrki Pitkänen (Kaakkois-Suomen ELY), Antero Lehikoinen (Joensuun seudun Leader ry.), Jarkko Huovinen (Kuntaliitto), Christell Åström (Maaseutupolitiikan yhteistyöryhmä YTR) sekä työryhmien puheenjohtajat: ympäristö ja ilmasto: Eija Hagelberg (BSAG), innovaatiot: Hilkka Vihinen (MTT), nuoret: Heidi Siivonen (Hämeenlinnan 4H), yrittäjyys ja elinkeinot: Hannu Uusihonko (Foodpark Oy).

Esittelijänä ohjausryhmässä toimii Teemu Hauhia Maaseutuvirastosta.

Lue lisää Maaseutuverkostosta:

https://www.maaseutu.fi/fi/maaseutuohjelma/viestinta/Uutiset/uutiset-2014/Sivut/141201-maven-ohry.aspx

Lue myös

Lue lisää
image/svg+xml