Siirry pääsisältöön

Guardian of the Baltic Sea -korusarja keräsi 12 000 euroa Itämeren suojeluun

Uutinen

Konsepti- ja sisustussuunnittelua tarjoava Kehrä Interior on kerännyt Guardian of the Baltic Sea -korusarjallaan 12 000 euroa Itämeren suojeluun. Rahat lahjoitetaan Baltic Sea Action Groupille ja käytetään BSAG:n työhön Itämeren ongelmien ratkaisemiseksi.

Guardian of the Baltic Sea on Heini Lehdon ja Noora Juurikkalan suunnittelema hyväntekeväisyyskorusarja. Jokaisesta ostetusta korusta lahjoitetaan 40 euroa Itämeren hyväksi. Kaikki korut on numeroitu ja valmistettu kierrätyshopeasta Suomessa. Korusarjaan kuuluu muun muassa riipuksia, rannekoruja, kalvosinnapit ja solmioneula.

Kehrä Interior on BSAG:n pitkäaikainen yhteistyökumppani. Kehrä Interior teki vuonna 2010 sitoumuksen, jonka tavoitteena oli kerätä koruilla 100 000 euroa Itämeren suojeluun. Kesällä 2013 Kehrä Interior pääsi ansiokkaasti tavoitteeseensa ja rahat lahjoitettiin BSAG:lle. Vuonna 2014 Kehrä teki toisen sitoumuksensa, jonka tavoitteena on jälleen kerätä merkittävä summa Itämeren hyväksi. Suunnitelmissa on muun muassa vallata lisää markkinoita ja aloittaa Guardian of the Baltic Sea -korujen myynti Ruotsissa.

Lue myös

Lue lisää
image/svg+xml