Siirry pääsisältöön

Heitä joululahjat Itämereen –keräys tuotti lähes 70 000 euroa BSAG:n Itämeri-työhön

Uutinen

Baltic Sea Action Groupin yrityksille suunnattu Heitä joululahjat Itämereen –keräys tuotti lähes 70 000 euroa. ”Keräystulos osoittaa, että Itämeren pelastaminen on tärkeää erikokoisille ja erilaisille yrityksille”, BSAG:n asiamies Mathias Bergman toteaa.

”Haluamme kiittää lämpimästi kaikkia lahjoittajia sekä erityisesti Mainostoimisto Taivasta ja MicroMedia Oy:ta kampanjan toteuttamisesta. Toivomme myös, että yritykset heittävät jatkossakin joululahjansa Itämereen. Tästä voi syntyä hyvä perinne ja vaikka Itämeri on matala, sen syvyyksiin voi upottaa paljon hyvää – huonon korjaamiseksi”, Mathias Bergman sanoo.

Keräystuotto käytetään vuosien 2012-2013 aikana Helcomin määrittelemien Itämeren ongelma-alueiden ratkaisemiseen. Ratkaisumallien haku Itämeren eri ongelmiin sekä tarvittavien toteuttajien kerääminen edellyttää jatkuvaa työtä. Seuraavan Baltic Sea Action Summitin järjestäminen Pietarissa, on suuri ponnistus.

Baltic Sea Action Groupille voi lahjoittaa suoraan rahankeräystilille. Pian BSAG:n verkkosivuilla avautuu myös mahdollisuus lahjoittaa verkkopankin kautta tai ryhtyä kuukausilahjoittajaksi.

Lahjoitukset Itämerelle: http://fi.bsag.fi/tule-mukaan/kertalahjoitukset-itaemerelle

Lue myös

Lue lisää
image/svg+xml