Siirry pääsisältöön

Innotek Oy lahjoittaa Itämerelle vettä säästämällä

Uutinen

Veden säätämiseen erikoistunut asiantuntijayritys Innotek Oy (Energo Smart Water) on tehnyt sitoumuksen, joka julkaistiin komeasti tänään (16.9.) yrityksen uuden toimipisteen avajaisissa Pohjoisrannassa, Helsingissä. Innotek Oy sitoutuu merkittävällä vuosittaisella lahjoituksella tukemaan BSAG:n Itämeri-työtä tulevina vuosina.. Sitoumukseen myös kuuluu, että Innotek Oy innostaa kaikkia asiakkaitaan, Itämeri-lahjoittajiksi.

Innotek Oy:n toiminnan keskiössä on puhtaan juomaveden kulutuksen vähentäminen. Samalla vähennetään puhdistettavaksi päätyvän jäteveden määrää..

Innotek Oy:nEnergo-palvelukonsepti, jonka hyödyntämisen perusteella myös BSAG:lle tulevan vuosittaisen lahjoituksen suuruus määräytyy, pitää sisällään toimenpiteitä kiinteistöjen vedenkulutuksen järkeistämiseksi. Yrityksen mukaan kiinteistöjen lämmitysenergiasta kuluu 30 – 40 prosenttia veden lämmitykseen, mutta Energo-ohjelman ansiosta lämmitykseksestä syntyviä hiilidioksidipäästöjä voidaanvähentäämerkittävästi. Kun veden kulutusta järkeistetään, pienenevät myös käyttö- ja jätevesien pumppauksesta syntyvät hiilidioksidipäästöt. Lue lisää Innotekin sivuilta. (http://www.innotek.fi/)

Lue myös

Lue lisää
image/svg+xml