Siirry pääsisältöön

Latvialaiset sitoumuksen tekijät perustivat yhdistyksen Itämerityöhön

Uutinen

​Neljä BSAG:lle sitoumuksen tehnyttä latvialaisyritystä toimivat ennakkoluulottomasti ja perustivat ”Let’s Live Green” järjestön toukokuussa 2012. Järjestön päätavoite on yhdistää yrittäjät ja kansalaiset toimimaan Itämeren pelastamiseksi. ”Let’s Live Green” tarkoitus on myös auttaa BSAG:ta sitoumusten etsimisessä Latviassa.

”Latviassa on tarvetta tuoda ympäristöasioita ihmisten tietoisuuteen ja kaikki perustajayritykset jakavat huolen Itämeren huonosta tilasta” Agita Bergane-Berge Greenwalk Ltd:sta kertoo.

“Let’s Live Green –yhdistys sekä tehdyt sitoumukset, joista se sai alkunsa, ovat merkittävä asia Itämerityölle Latviassa, sanoo Marina Poutanen, Baltian maiden projektikoordinaattori BSAG:lla.”Uskon, että tämä tuo uusia avauksia Baltian maissa.”

Sen lisäksi että järjestö työskentelee tietoisuuden lisäämiseksi Itämeren tilasta, kaikki neljä perustajayritystä ovat tehneet ydinosaamiseensa liittyvät sitoumukset.

“Nämä yritykset huomisivat tilaisuuden laajentaa markkinoitaan ja samalla auttamaan muutosta kestävän kehityksen suuntaan”, Poutanen toteaa.

Greenwalk Ltd, latvialainen ympäristöystävällisten siivouskemikaalien tuottaja ja jakelija toteuttaa tietoisuuskampanjoita fosfaatittomista pesuaineista ja aloittaa yhteistyön kuntien kanssa lisätäkseen fosfaatittomien siivousaineiden käyttöä julkisissa laitoksissa. Greenwalk myös kertoo Itämeren tilasta ja parannusmahdollisuuksista asiakkailleen ja jälleenmyyjilleen.

Info serviss Ltd, siivousalan yritys, sitoutuu tuomaan fosfaatittomat pesuaineet palveluihinsa.

Lakiasiaintoimisto BNL Juridiskais birojs Ltd kääntää ja mukauttaa autoalan vaaralisten jätteiden käsittelyoppaan Latvialaiseen kontekstiin.

Arcers auto Ltd, autoalan tukkumyyjä sitoutuu biohajoavien öljyjen käytön edistämiseen Latviassa.

Lue myös

Lue lisää
image/svg+xml