Siirry pääsisältöön

Maataloustoimijat pyrkivät parantaman sekä maatalouden käytäntöjä että Itämeren tilaa Yaran verkostokokouksessa 4. kesäkuuta

Uutinen
Yara international isännöi “A Cleaner Baltic Sea by improved agricultural productivity” -verkostokokousta Kaschowssa, Saksassa 4. kesäkuuta 2014. Kokous kerää paikalle maanviljelijöitä, tutkijoita, poliitikkoja sekä yrityksiä Puolasta, Liettuasta, Latviasta, Virosta, Suomesta, Ruotsista, Tanskasta ja Saksasta.

Tapaamisen tarkoituksena on jakaa tietoa ja ajatuksia ravinnevuotojen vähentämiseksi niin, että paikallisen maatalouden tuotto ei kärsi. Verkostokokous on osa Yara Internationalin Itämeri-sitoumusta. BSAG osallistuu kokoukseen ja BSAG:n hallituksen puheenjohtaja Ilkka Herlin on yksi tilaisuuden kansainvälisistä puhujista.
Yara ja BSAG keräävät myös yrityksistä Itämeri-konsortiota, hakemaan yhdessä parhaita tapoja minimoida päästöjä ja optimoida tuottavuutta.
Samana päivänä 4.6. Yara sekä joukko muita sitoumuksen tekijöitä myös kertovat teoistaan meren hyväksi Baltic Development Forumin ja EU Baltic Sea Region Programmen yhteiskokouksessa Turussa.​

Lue myös

Lue lisää
image/svg+xml