Siirry pääsisältöön

Mandatum Life edistää ympäristön kannalta vastuullista sijoittamista: riskienhallintaa ja investointimahdollisuus

Uutinen
Suomalainen finanssiyhtiö Mandatum Life on sitoutunut tukemaan BSAG tavoitetta Itämeren hyvän ekologisen tilan palauttamiseksi. Mandatum Life käyttää osaamistaan ja verkostojaan vastuullisen sijoittamisen edistämiseen sidosryhmiensä keskuudessa. Mandatum Life tarjoaa myös foorumeitaan ja näkyvyyttä BSAG:n teemoille ympäristön tilan parantamiseksi.
Sitoumuksen keskiössä on tietoisuuden nosto sijoittajien omista vaikutusmahdollisuuksista sekä vastuullisen sijoittamisen merkityksestä ympäristöä koskevien haasteiden ratkaisemisessa.
”Uskomme, että sijoittajat voivat sijoitustuotoistaan tinkimättä sijoittaa yrityksiin, jotka ovat sitoutuneet ympäristöön ja tehokkaisiin toimiin ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Nämä yritykset toimivat jo nyt huomisen ehdoilla ja ovat niitä, jotka todennäköisimmin menestyvät. Siksi ympäristönäkökohtien huomioonottaminen ei ole sijoittajille pelkästään riskienhallintaa, mutta myös mahdollisuus hyviin sijoitustuottoihin”, kommentoi Mandatum Lifen toimitusjohtaja Petri Niemisvirta.
”Mandatum Lifen sitoumus tukee täysin ajatustamme siitä, että Itämeren pelastaminen onnistuu parhaiten, kun kyse ei ole hyväntekeväisyydestä vaan kestävä toiminta on myös tuottavaa”, sanoo BSAG:n asiamies Mathias Bergman.
”Vastuullisen sijoittamisen suosion nousu osoittaa, että tämä ajatus on jo valtavirtaa. Ja kun isot sijoittajat toimivat tämän mukaan, rahaa liikkuu merkittävästi kestäviin kohteisiin”, Bergman jatkaa.
Luonnollinen osa sitoumusta on tarjota Mandatum Lifen taloudellista asiantuntemusta BSAG käyttöön edistämään BSAG:n hankkeita tai aloitteita. Mandatum Life tekee myös vuosittain lahjoituksen BSAG:n työhön. Sitoumuksen kesto on viisi vuotta.

Lue myös

Lue lisää
image/svg+xml