Siirry pääsisältöön

Öljyvuoto jääolosuhteissa – olemmeko valmiit?

Uutinen

Öljyntorjunta talvisin jäätyvällä pohjoisella Itämerellä on erittäin haasteellista. Itämeri on matala ja täynnä saaria, mikä tekee puhdistamisesta vaikeampaa.
Itämeren laivaliikenne on kasvussa. Ovatko teollisuusyritykset, valtioiden johtajat, virastot ja tukiorganisaatiot valmiit pahimpaan mahdolliseen?

Shell ja Baltic Sea Action Group järjestävät öljyalan, valtioiden organisaatioiden, virastojen, järjestöjen ja tutkimusmaailman edustajille tarkoitetun seminaarin 7.-8. kesäkuuta Helsingissä. Seminaarissa paneudutaan alueella mahdollisesti tapahtuvan öljyvahingon torjunnan nykyisiin ja tuleviin haasteisiin. Tilaisuus on vain kutsuvieraille.

Toimittajat ovat tervetulleita seminaarin lopuksi järjestettävään lehdistötilaisuuteen, jossa esitellään seminaarissa käytyjen keskustelujen tulokset. Lehdistötilaisuus järjestetään Finlandia-talossa (Mannerheimintie 13, Helsinki) 8. kesäkuuta 2011 klo 14–15.30. Tilaisuus järjestetään englannin kielellä.

Lisätietoja lehdistötilaisuudesta ja rekisteröinnistä antaa BSAG:n viestintäpäällikkö Linda Lindfors, +358 40 543 9820, linda.lindfors@bsag.fi

Lue myös

Lue lisää
image/svg+xml