Siirry pääsisältöön

Pidä Saaristo Siistinä ry:n sitoumus puhdistaa Suomen rannat!

Uutinen

Pidä Saaristo Siistinä ry järjestää Itämeri-sitoumuksenaan Siisti Biitsi -kampanjan 12. – 25.5.2014 koko Suomen rannikon ja Ahvenanmaan alueella. Sitoumuksen tavoitteena on siivota rannat roskista tuhansien vapaaehtoisten voimin. Tärkeitä tavoitteita ovat myös yleisen tietoisuuden nostaminen Itämeren roskaantumisesta ja konkreettisen mahdollisuuden antaminen jokaiselle vaikuttaa Itämeren hyvinvointiin.

Siisti Biitsin tuloksia ja edistymistä tullaan seuraamaan varsinkin sosiaalisessa mediassa (FacebookTwitter, Instagram). Kampanja jatkaa myös tieteellistä työtä, joka on alkanut MARLIN-nimisessä Itämeren roskaantumista kartoittavassa hankkeessa.​ Siisti Biitsi on isoin Suomessa koskaan järjestetty Itämeren siivouskampanja.

Millainen organisaatio on Pidä Saaristo Siistinä ry?

Pidä Saaristo Siistinä ry on maanlaajuinen ja yleishyödyllinen organisaatio, joka on aktiivinen luonnonsuojelussa monella saralla, erityisesti jätteen keräämisessä, tiedottamisessa ja kouluttamisessa. Yhdistyksen konkreettiseen jätehuoltotyöhön kuuluu muun muassa veneilijöiden jätteistä, kuivakäymälöistä, kelluvista imutyhjennysasemista sekä retkisatamien huollosta vastaaminen.

Pidä Saaristo Siistinä ry kutsuu joka ikisen putsaamaan Suomen rantoja roskista!​

​​​​​​​​

​​Tutustu Pidä Saaristo Siistinä ry:n sitoumukseen sitoumuspankissamme!​

Lue myös

Lue lisää
image/svg+xml