Siirry pääsisältöön

RunFest-tapahtumaan osallistumalla yritys edistää henkilöstön hyvinvointia ja Itämeren suojelua!

Uutinen

Maailman suurin liikuntapainotteinen tyky- ja asiakastapahtuma RunFest järjestetään keskiviikkona 27. elokuuta ensimmäistä kertaa Suomessa. RunFest on valinnut BSAG:n lahjoituskohteeksi, jonka hyväksi osallistujat voivat valita kävelevänsä tai juoksevansa.

Kaikenkuntoisille -ja ikäisille tarkoitettu kävely- ja / tai juoksuviesti järjestetään Helsingin Kaivo- ja Meripuiston upeissa maisemissa. Luvassa on liikunnan lisäksi viihdyttävää musiikkipainotteista ohjelmaa sekä iloinen piknik oman joukkueen seurassa.
RunFestin tavoitteena on sytyttää ja vahvistaa kuntoilukipinää ja parantaa työyhteisön yhteishenkeä ja mahdollisesti myös asiakassuhdetta.
Mikä parasta, samalla kun osallistujat pitävät hyvää huolta kunnostaan, he voivat samalla tukea BSAG:n Itämeri-työtä. 
Innostuitko?
Voit ilmoitataa oman viiden hengen joukkueesi osoitteessa: http://www.runfest.fi/Ilmoittaudu/Siirryilmoittautumaan.aspx täytämällä pyydetyt kentät.
Kirjoita ilmoittautuessasi koodi BSAG kohtaan: ”ilmoittautumaan kannustanut taho”, jolloin merkittävä osa ilmoittautumismaksusta ohjautuu BSAG:n Itämerityöhön.
Yleisharjoittelu- ja valmistautumisohjeet eri-ikäisille ja -kuntoisille lähetetään ilmoittautumisen jälkeen.
Tapahtuman järjestävät Pekka Lundmarkin johtama HIFK Yleisurheilu ja Runfest Finland. Järjestelytoimikunnan puheenjohtajana on kokenut suurtapahtumien järjestäjä Antti Pihlakoski.

Lue lisää RunFest-tapahtumasta: www.runfest.fi 

Lue myös

Lue lisää
image/svg+xml