Siirry pääsisältöön

Suojele Itämerta ja paranna yhteishenkeä työpaikallasi – osallistu RunFest-tapahtumaan

Uutinen

Kuntoliikuntatapahtuma RunFest järjestetään toista kertaa Suomessa elo-syyskuussa. RunFest on ensijaisesti yrityksille ja yhteisöille suunnattu rento liikuntatapahtuma, jonka tarkoituksena on parantaa työyhteisön yhteishenkeä ja kannustaa liikkumaan. Myös hyväntekeväisyys on tärkeä osa tapahtumaa: RunFest lahjoittaa jokaisesta joukkueen liikkumasta kilometristä vähintään euron hyväntekeväisyyteen. Baltic Sea Action Group on tänäkin vuonna valittu yhdeksi RunFestin lahjoituskohteeksi.

RunFest järjestetään Helsingissä, ja nyt ensimmäistä kertaa myös Tampereella ja Turussa. Tapahtumaan sisältyy RunFest-viesti, jossa jokainen joukkueen jäsen kävelee tai juoksee vähintään 4,2 kilometriä. Tapahtumaan kuuluu myös piknik, johon osanottajat voi osallistua viestin jälkeen. Piknikillä joukkueen jäsenet voivat nauttia toistensa seurasta, musiikista ja eväistä.

Haluatko lähteä mukaan?

Tapahtuma järjestetään Helsingissä 27.8, Tampereella 8.9. ja Turussa keväällä 26.5.2016. Voit ilmoittaa oman enintään viiden hengen joukkueesi osoitteessa www.runfest.fi. Nettisivuilta löytyy myös lisätietoja tapahtumasta.

Merkitse ilmoittautuessasi hyväntekeväisyyskohteeksi Baltic Sea Action Group, niin suuri osa osallistumismaksustasi ohjataan BSAG:n Itämerityöhön.

Lue myös

Lue lisää
image/svg+xml