Siirry pääsisältöön

Tasavallan presidentti Tarja Halonen mukana BSAG:in Suomi Areena keskustelussa

Uutinen

Tasavallan presidentti Tarja Halonen on jälleen aktiivinen Baltic Sea Action Groupin Itämerityössä. Baltic Sea Action Group järjestää Suomi Areena tapahtumassa keskustelun aiheella Ei öljyonnettomuutta! Turvallinen liikenne Itämerellä. Keskustelu järjestetään Luvialla, Porin lähellä 23.7 perjantaina klo 10.30 – 11.30. Presidentti Tarja Halonen on mukana keskustelemassa yhden maailman vilkkaimman meren meriturvallisuudesta sekä Suomen öljyntorjuntavalmiudesta.

Muina keskustelijoina toimivat:

Ilkka Herlin, hallituksen puheenjohtaja, Baltic Sea Action Group
Mathias Bergman, ohjelmapäällikkö, Baltic Sea Action Group
Tero Jokilehto, erityisasiantuntija, Liikenne- ja viestintäministeriö
Esa Nikunen, kehitysjohtaja, Suomen Ympäristökeskus
Martti Heikkilä, johtava tutkija, Onnettomuustutkintakeskus

Tarja Halonen on ollut jo pitkään aktiivinen toimija Itämeren pelastamisessa ja toiminut yhteistyössä Baltic Sea Action Groupin kanssa aikaisemminkin. Esimerkiksi rohkaisevan tuloksen tehnyt Baltic Sea Action Summit huippukokous oli Tasavallan presidentin, pääministeri Matti Vanhasen sekä Baltic Sea Action Groupin yhteistyön tulos.

” Meidän on pidettävä aikaisempaa parempaa huolta Itämeren ja sen ympäristön suojelemisesta. Helsingissä helmikuussa järjestetyssä huippukokouksessa kaikki Itämeren rantavaltiot ja myös monet yritykset ja ihmiset tekivät merkittäviä sitoumuksia yhteisen meremme hyväksi. Niiden toteutumista voi seurata Baltic Sea Action Groupin verkkosivuilta. Toivon, että kaikki täällä olevat liittyvät yhteistyöhön tämän tärkeän asian puolesta.” sanoo Tarja Halonen suomalais-latvialaisessa yritysseminaarissa Riiassa 7.6.2010

Lue myös

Lue lisää
image/svg+xml