BSAG etsii tiedottajaa


Uutiset / 23.10.2011

​​Elävä Itämeri Säätiö (Baltic Sea Action Group) on yksityinen ja riippumaton säätiö, joka toiminnallaan tähtää Itämeren pelastamiseen. BSAG tekee rakentavaa ratkaisukeskeistä yhteistyötä eri viranomaisten ja yksityisen sektorin kanssa. Toiminta on jaettu neljään osa-alueeseen, maatalous ja bioenergia, meriliikenne, vaaralliset aineet sekä innovatiiviset ratkaisut. Yksi tunnetuimmista BSAG:n toimintamuodoista ovat Itämeri-sitoumukset. Ensimmäinen sitoumusten ryhmä julkaistiin Baltic Sea Action Summit –huippukokouksessa 2010, jossa Itämeren maiden päämiehet sekä yli 140 yritystä tai tahoa sitoutuivat konkreettiseen työhön Itämeren hyväksi.​​

Elävä Itämeri Säätiö (BSAG) etsii nyt tiedottajaa määräaikaiseen tehtävään maatalouden ympäristöystävällisyyttä edistävään EU-projektiin, Baltic Compassiin.

Baltic Compass on kolmivuotinen EU-projekti, jonka tavoitteena on vähentää Itämeren rehevöitymistä ja edistää ympäristöystävällisempää ruoantuotantoa koko Itämeren alueella. BSAG:n Baltic Compass -tiimi vastaa projektin Itämeren alueen laajuisesta viestinnästä. Projektin tärkeimmät viestintäkanavat ovat verkkosivut ja uutiskirje.

Tiedottajan päätehtävänä on hankkia ja jalostaa projektin partnereilta saatavaa tietoa niin verkkosivuille, uutiskirjeeseen kuin myös median tarpeisiin. Projektipartnereita on kaikista Itämeren ympärysvaltioista ja projektin työkieli on englanti.

Odotamme hakijalta:
– Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai opintoja loppusuoralla (maatalous-, bio- ja ympäristötiede tms.)
– Erittäin sujuvaa englannin suullista ja kirjallista taitoa
– Kokemusta viestinnästä
– Tekstintuotantokykyä
– Oma-aloitteisuutta ja vastuullisuutta

Tehtävä on määraikainen ja se kestää projektin loppuun 16.12.2012 saakka. Toimipaikka on Helsinki. Tehtävän suorittaminen tulee vaatimaan valmiutta matkustaa.

Projektista löytyy lisää tietoa osoitteesta www.balticcompass.org ja Säätiöstä osoitteesta www.bsag.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa projektin viestintäjohtaja Paula Biveson, puh. +46 730 801088, sähköposti paula.biveson@sei-international.org.

Yhteydenottoja pyydetään välttämään viikolla 44.

Lähetä englanninkielinen hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla viimeistään 17.11.2011 osoitteeseenpaula.biveson@sei-international.org.​

LUE LISÄÄ UUTISIA

Lahjoita