Hoppa till sidans innehåll

GE EN FÖRETAGSGÅVA

Att donera för att hjälpa Östersjön är en ansvarsfull gärning, som alla företag kan vara stolta över. Med hjälp av donationer arbetar Baltic Sea Action Group tillsammans med sina partner för att bromsa övergödningen av Östersjön, skydda havets undervattensnatur och bekämpa klimatförändringarna. Varje donerad euro omvandlar vi till tre för Östersjön.

image/svg+xml

DONATIONERNA BETYDER MYCKET

PÅ LAND

Vi introducerade kolinlagrande jordbruk i Finland för att vi ska kunna producera vår mat mer miljövänligt. Tusentals jordbrukare, stora företag i livsmedelskedjan och toppforskare är redan med i Carbon Action-samarbetet.

TILL HAVS

Vi startade Ship Waste Action-samarbetet, där avloppsvatten från lastfartyg omvandlas till bland annat biogas. Genom samarbete kan vi minska näringsutsläppen i havet, samtidigt som vi främjar den cirkulära ekonomin.

UNDER HAVSYTAN

Vi har varit med om att inrätta det största privata skyddsområdet i Skärgårdshavet. Skyddet omfattar 4800 ha undervattensnatur runt ön Gullkrona och banar vägen för nya skyddsområden.

Vi ville stödja BSAG:s värdefulla arbete, inte bara genom att donera, utan också i våra kommunikationskanaler. Vi genomförde en kampanj på våra sociala medier, där vi utmanade våra kunder och samarbetspartner att delta i räddandet av Östersjön. Planeringen och genomförandet av kampanjen tillsammans med BSAG gick utmärkt. Fem stjärnor för samarbetet!

Noora Hafström, Business Support Manager, Wiidare Oy

GE EN FÖRETAGSGÅVA

Du kan beställa en faktura eller betala donationen i nätbanken. 

Penninginsamlingstillstånd RA/2021/1295

Ge en företagsgåva

1
2
  • Ge liv åt Östersjön.

image/svg+xml

*

En donation på €850 – €50 000 till BSAG är avdragbar i beskattningen enligt 57 § i inkomstskattelagen.

KONTAKTA OSS

Elina Ranta

Chef för medelanskaffning

+358 40 719 9719

elina.ranta@bsag.fi

PENNINGINSAMLINGSTILLSTÅND

Stiftelsen för ett Levande Östersjön (alltså Baltic Sea Action Group, FO-nummer 2177822-5) har ett penninginsamlingstillstånd RA/2021/1295 utfärdat av polisstyrelsen. Gäller från och med den 8 oktober 2021 tills vidare, och omfattar hela landet förutom Åland. Donationerna används för att återställa den ekologiska balansen i Östersjön.

image/svg+xml