Hoppa till sidans innehåll
Norppa veden pinnan alta kuvattuna.

EN IMMATERIELL GÅVA ÄR EN GÅVA ÄVEN TILL ÖSTERSJÖN

Gör dubbelt gott. När du köper en immateriell Östersjögåva till en närstående ger du med din gåva ett hopp som når under ytan.

Om du bara vill göra en donation, kan du använda MobilePay nummer 32111.

image/svg+xml

VÄLJ ETT KORT

Välj ett kort som mottagaren gillar och skriv en passande text på det. Efter donationen får du kortet i din e-post. Du kan antingen skriva ut kortet och ge det personligen, eller leverera det till mottagaren via sociala medier, eller till exempel ett WhatsApp-meddelande.

1
2
3
  • Välj summa

*

Vi lovar att göra allt vi kan för att ändra kurs i tid. Vi vill rädda Östersjön och samtidigt stävja artförlusten och klimatförändringarna.

image/svg+xml

donationerna har en stor betydelse

PÅ LAND

Vi har introducerat kolinlagrande jordbruk i Finland så att vår mat kan produceras mer miljövänligt. Tusentals jordbrukare, stora företag i livsmedelskedjan och toppforskare är redan med i Carbon Action-samarbetet.

TILL HAVS

Vi startade Ship Waste Action-samarbetet, där avloppsvatten från lastfartyg omvandlas till bland annat biogas. Genom samarbete kan vi minska näringsutsläppen i havet, samtidigt som vi främjar cirkulär ekonomi.

UNDER HAVSYTAN

Vi har arbetat för att inrätta det största privata skyddsområdet i Skärgårdshavet. Skyddet omfattar 4800 ha undervattensnatur runt ön Gullkrona och banar väg för nya skyddsområden.

KONTAKTA OSS

Elina Ranta

Chef för medelanskaffning

+358 40 719 9719

elina.ranta@bsag.fi

AKTUELLT

PENNINGINSAMLING­S­TILLSTÅND

Stiftelsen för ett Levande Östersjön (alltså Baltic Sea Action Group, FO-nummer 2177822-5) har ett penninginsamlingstillstånd RA/2021/1295 utfärdat av Polisstyrelsen. Gäller från och med den 8 oktober 2021 tills vidare, och omfattar hela landet förutom Åland. Donationerna används för att återställa den ekologiska balansen i Östersjön.

image/svg+xml