Hoppa till sidans innehåll

TESTAMENTDONATION – ETT LEVANDE ÖSTERSJÖN FÖR KOMMANDE GENERATIONER  

Genom en testamentdonation till Baltic Sea Action Group ger du havsnaturens skönhet, färg, liv och hopp vidare till kommande generationer. Tack vare din donation kan vi fortsätta vårt arbete för att rädda det unika Östersjön.  

Kuva rannalta iltahämärässä, horisontissa näkyy kaupungin rakennuksia.

Hjälp Östersjön med en testamentdonation 

Varje donation är värdefull. Du kan donera en så stor del av ditt testamente som du tycker att är passlig till Baltic Sea Action Group.  

Hela din donation kommer att användas till förmån för Östersjön. BSAG är en ideell stiftelse och behöver därför inte betala skatt på testamentdonationer. Vi investerar donationerna i samarbete och på så sätt kan vi mångdubbla deras inverkan. När du skänker en euro till oss omvandlar vi den till tre för Östersjön. 

När du gör ett testamente, använd det officiella namnet på vår stiftelse: Stiftelsen för ett levande Östersjön 

Kom med och rädda Östersjön

Kontakta oss gärna när du vill diskutera testamentdonation. 

*

Östersjön påverkas av problem som hotar hela vår planet: klimatförändringarna och artförlusten. Vi sammanför olika aktörer för att tillsammans utvecklar lösningar för en hållbar framtid.

image/svg+xml

DONATIONERNA HAR EN STOR BETYDELSE

PÅ LAND

Vi har introducerat kolinlagrande jordbruk i Finland så att vår mat kan produceras mer miljövänligt. Tusentals jordbrukare, stora företag i livsmedelskedjan och toppforskare är redan med i Carbon Action-samarbetet.

TILL HAVS

Vi startade Ship Waste Action-samarbetet, där avloppsvatten från lastfartyg omvandlas till bland annat biogas. Genom samarbete kan vi minska näringsutsläppen i havet, samtidigt som vi främjar cirkulär ekonomi.

UNDER HAVSYTAN

Vi har arbetat för att inrätta det största privata skyddsområdet i Skärgårdshavet. Skyddet omfattar 4800 ha undervattensnatur runt ön Gullkrona och banar väg för nya skyddsområden.

KONTAKTA OSS

Elina Ranta

Chef för medelanskaffning

+358 40 719 9719

elina.ranta@bsag.fi

AKTUELLT

image/svg+xml