Hoppa till sidans innehåll

GE LIV ÅT ÖSTERSJÖN

Kom med och rädda Östersjön! Tillsammans finner vi effektiva lösningar för problemen i Östersjön. Varje euro som doneras till Östersjön omvandlar vi till tre. Du kan hjälpa på många olika sätt.

image/svg+xml
1
2
  • Välj summa

VÄLJ ETT SÄTT ATT HJÄLPA SOM PASSAR DIG

Hjälp genom att investera

Investera i eQ:s Blue Planet-fond. Sätt pengar i arbete för dig själv och Östersjön.

Ge en immateriell gåva

Kom ihåg släkt och vänner genom att ge dem en immateriell gåva som hjälper till att skydda Östersjön. Välj ett kort som mottagaren gillar.

Arrangera en egen Östersjö-insamling

Önska dig en födelsedagsgåva till förmån för Östersjön eller utmana ditt arbetsteam till att hjälpa havet.

Donera aktier

Donera börsaktier för att hjälpa Östersjön. Att donera aktier till BSAG är skattefritt.

image/svg+xml

*

Vi lovar att göra allt vi kan för att ändra kurs i tid. Vi vill rädda Östersjön och samtidigt stävja artförlusten och klimatförändringarna.

image/svg+xml

donationerna har en stor betydelse

PÅ LAND

Vi har introducerat kolinlagrande jordbruk i Finland så att vår mat kan produceras mer miljövänligt. Tusentals jordbrukare, stora företag i livsmedelskedjan och toppforskare är redan med i Carbon Action-samarbetet.

TILL HAVS

Vi startade Ship Waste Action-samarbetet, där avloppsvatten från lastfartyg omvandlas till bland annat biogas. Genom samarbete kan vi minska näringsutsläppen i havet, samtidigt som vi främjar cirkulär ekonomi.

UNDER HAVSYTAN

Vi har arbetat för att inrätta det största privata skyddsområdet i Skärgårdshavet. Skyddet omfattar 4800 ha undervattensnatur runt ön Gullkrona och banar väg för nya skyddsområden.

KONTAKTA OSS

Elina Ranta

Chef för medelanskaffning

+358 40 719 9719

elina.ranta@bsag.fi

AKTUELLT

PENNINGINSAMLINGSTILLSTÅND

Stiftelsen för ett Levande Östersjön (alltså Baltic Sea Action Group, FO-nummer 2177822-5) har ett penninginsamlingstillstånd RA/2021/1295 utfärdat av Polisstyrelsen. Gäller från och med den 8 oktober 2021 tills vidare, och omfattar hela landet förutom Åland. Donationerna används för att återställa den ekologiska balansen i Östersjön.

image/svg+xml