Siirry pääsisältöön

ANNA AINEETON LAHJA ELÄMÄÄ ITÄMERELLE

Anna lahjaksi meriluonnon uskomatonta kauneutta, monimuotoisuutta, elämää – toivoa. Lahjoitus Itämeren auttamiseksi on upea aineeton lahja, joka koskettaa jokaista.

image/svg+xml

Valitse kortti

Valitse mieleisesi kortti aineettoman lahjan saajalle klikkaamalla kuvaa ja kirjoita siihen tervehdysteksti. Lahjoituksen tehtyäsi voit heti ladata e-kortin, mutta saat latauslinkin myös sähköpostiisi. Kortin voit joko tulostaa ja ojentaa henkilökohtaisesti tai toimittaa sen lahjan saajalle somessa tai vaikka WhatsApp-viestillä.

Aineeton lahja

1
2
3
  • Valitse summa

*

Teemme kaiken voitavamme muuttaaksemme suunnan ajoissa. Haluamme pelastaa Itämeren ja hillitä samalla luontokatoa ja ilmastonmuutosta.

LAHJOITUKSET TUOTTAVAT TULOKSIA

MAALLA

Toimme hiiliviljelyn Suomeen, jotta ruokamme voidaan tuottaa ympäristöystävällisemmin. Tuhannet viljelijät, ruokaketjun suuryritykset ja huippututkijat ovat jo mukana Carbon Action –yhteistyössä.

MERELLÄ

Käynnistimme Ship Waste Action –yhteistyön, jossa rahtialusten jätevesistä tuotetaan mm. biokaasua. Yhteistyöllä vähennämme ravinnepäästöjä mereen samalla, kun edistämme kiertotaloutta.

MERENPINNAN ALLA

Autamme perustamaan Saaristomeren suurimman yksityisen suojelualueen. Se turvaa 4 800 ha vedenalaista monimuotoisuutta Gullkronan saaren ympärillä ja avaa tietä uusille suojelualueille.

image/svg+xml

OTA YHTEYTTÄ

Elina Ranta

Varainhankintapäällikkö

+358 40 719 9719

elina.ranta@bsag.fi

Elena Belle

Palvelup​äällikkö; Varainhankinta

+358 40 775 0686

elena.belle@bsag.fi

AJANKOHTAISTA

RAHANKERÄYSLUPA

Elävä Itämeri säätiöllä (eli Baltic Sea Action Groupilla, y-tunnus 2177822-5) on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa RA/2021/1295. Lupa on voimassa 8.10.2021 alkaen toistaiseksi koko Suomessa pois lukien Ahvenanmaa. Lahjoitukset käytetään Itämeren ekologisen tasapainon palauttamiseen.

image/svg+xml