Siirry pääsisältöön

ME OLEMME BSAG

Baltic Sea Action Group eli BSAG on voittoa tavoittelematon säätiö, joka tekee vaikuttavaa työtä Itämeren pelastamiseksi. Tavoitteemme on palauttaa Itämeren hyvä ekologinen tasapaino muuttuvissa ilmasto-olosuhteissa. Suojelemme Itämerta, torjumme luontokatoa ja hillitsemme ilmastonmuutosta laajassa yhteistyössä tutkijoiden, yritysten, päättäjien, viranomaisten ja viljelijöiden kanssa.

image/svg+xml

Miksi toimimme?

Itämeri on erityisen haavoittuvainen sen mataluuden ja veden alhaisen suolapitoisuuden vuoksi, minkä lisäksi se on yksi maailman saastuneimmista meristä. Ilmastonmuutos ja rehevöityminen ovat Itämeren suurimmat ongelmat, jotka ovat saattaneet meren ekosysteemin kriittiseen tilaan.  

Apua tarvitaan heti, ja siksi teemme laajan kumppaniverkostomme kanssa elintärkeää työtä Itämeren pelastamiseksi.

Ekosysteemissä kaikki on yhteydessä. Siksi Itämeren suojelu, sekä ilmastonmuutoksen ja luontokadon hillintä ovat samalla ihmisten ja elämän suojelua. 

Lue lisää miksi toimimme.

Miten toimimme?

Toimimme sekä merellä että maalla.

Merellä vaalimme meriluonnon monimuotoisuutta, suojelemme arvokkaita luontokohteita ja työskentelemme vastuullisen merenkulun parissa.

Maalla edistämme uudistavaa maataloutta, joka hillitsee ilmastonmuutosta ja Itämerta rehevöittäviä ravinnepäästöjä.

Samalla kun autamme Itämerta, selätämme ilmastonmuutosta.

Lue lisää miten toimimme.

Keitä olemme?

Riveissämme työskentelee reilu parikymmentä ammattilaista aina meribiologista agrologiin. Kaikkia meitä yhdistää rakkaus ja intohimo tärkeään Itämeri-työhön. 

Lue lisää keitä olemme.

Sinäkin voit auttaa

Itämeren valuma-alueella asuu 85 miljoonaa ihmistä, ja sinä olet yksi heistä. Jokainen voi omalta osaltaan auttaa luontoa ja Itämerta. Toimimalla vastuullisesti, toimit myös tärkeänä esimerkkinä muille.

Lue lisää miten suojella Itämerta. 

Kysyttävää?

Q&A-osiosta löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin.

Haluatko soittaa tai lähettää meille viestiä?  Ota yhteyttä!

Ajankohtaista

image/svg+xml