Siirry pääsisältöön

TÖIHIN BSAG:LLE

Moniammatillinen, avoin ja täydellä sydämellä Itämeri-työhön sitoutunut asiantuntijayhteisömme kaipaa aika ajoin uusia ihmisiä täydentämään osaamistamme. Ilmoitamme avoimista työpaikoista Ajankohtaista -sivulla sekä sosiaalisen median kanavissa. 

Pieta, Laura ja Michaela kävelevät Itämeren rannalla Baltic Sea Action Groupin collage-paidat päällä.
Itämeri on BSAG:n työyhteisön jaettu intohimo.

Työtä puhtaamman Itämeren puolesta

BSAG on vuonna 2008 perustettu voittoa tavoittelematon säätiö, jossa työskentelee tällä hetkellä noin 20 asiantuntijaa. Lue lisää meistä.

BSAG:n tavoitteena on palauttaa Itämeri hyvään ekologiseen tilaan tekemällä yhteistyötä niin tieteen ja tutkijoiden kuin myös yritysten, viranomaisten ja päättäjien kanssa. Työmme painottuu kolmelle alueelle: edistämme uudistavaa maataloutta ja vastuullista merenkulkua sekä suojelemme meriluonnon monimuotoisuutta.

Tutustu toimintakertomukseemme tai lue ajankohtaisia uutisiamme.

Avoimet työpaikat

Ilmoitamme avoimista työpaikoista Ajankohtaista -sivuilla sekä sosiaalisen median kanavissa.

image/svg+xml

*

Meidän kanssamme pääset tekemään merkityksellistä työtä, jossa saat mahdollisuuden vaikuttaa sekä omaan työnkuvaasi että ympäristön tilaan.

Millaista on työskentely BSAG:lla? 

Luonnon ja ihmisen harmoninen yhteiselo, usko yhteistyön voimaan, kokonaisvaltaisten ratkaisujen kehittäminen sekä rohkeus toimia ovat toimintamme perustaa. Meillä on vahva tahto saada asioita aikaan, ja teemme aina parhaamme varmistaaksemme henkilöstömme hyvinvoinnin. 

Joustava työympäristö 

Matala hierarkia, korkea luottamus sekä joustavuus ja itseohjautuvuus ovat kaikki osa tasa-arvoista työkulttuuriamme.

Meillä on mukava toimitila Keilaniemen rannalla, mutta haluamme antaa henkilöstöllemme vapauden järjestää työnsä niin kuin he itse sen parhaaksi kokevat. Liukuvan työajan ja joustavien etätyömahdollisuuksien ansiosta meillä saa tehdä töitä missä ja milloin itselle sopii – osa meistä työskenteleekin vakituisesti etätöissä. 

Ammatillista kehitystä 

Tuemme henkilöstömme ammatillista kehittymistä auttamalla jokaista tunnistamaan ja kehittämään omia vahvuuksiaan sekä tarjoamalla erilaisia mahdollisuuksia osaamisen laajentamiseksi.  

Säännölliset kehityskeskustelut ovat korvaamaton työkalu saavutuksista palkitsemiseen ja suorituskyvyn parantamiseen. Tiimimme voi käydä myös koulutuksissa tarpeen mukaan, minkä lisäksi ammennamme toinen toisemme osaamisesta. Kun työskentelemme eri taustoista tulevien asiantuntijoiden kanssa, merkittävimmät oppimme tulevat usein juuri kollegoiltamme. 

Hyvinvointia kaikille 

Henkilöstömme hyvinvointi ja elinvoimaisuus on meille ensiarvoisen tärkeää, ja siksi teemme jatkuvasti työtä myös työyhteisömme hyvinvoinnin kehittämiseksi. Kattavan työterveyden lisäksi haluamme luoda kannustavan ja turvallisen työympäristön, jossa jokainen on tärkeä ja arvostettu. 

Yhteiset etätyöpäivät vaikkapa rantasaunalla, työhyvinvointia vahvistavat tyky-päivät, syksyn tai kevään aloittavat kick-off -tapahtumat sekä ajoittaiset illanvietot ovat kaikki esimerkkejä siitä, miten parannamme henkilöstömme viihtyvyyttä entisestään. 

Saara, Juuso, Pieta ja Laura tutkivat maaperänäytteitä koeasetelmalla Qvidjassa.

Parasta harjoittelussa on ollut se, että olen päässyt tekemään tärkeää ympäristötyötä asiantuntevien kollegoiden kanssa. Olen oppinut Itämeren, ilmaston ja maaperän yhteenkietoutuneisuudesta huimasti sekä päässyt soveltamaan yliopistossa oppimaani käytännössä.

Samira Shaikh, viestintäharjoittelija 2021–2022, BSAG

Työharjoittelu BSAG:ssa 

Etsimme ajoittain harjoittelijoita erilaisiin tehtäviin ja projekteihin. Työharjoittelijana pääset osaksi kunnianhimoista asiantuntijayhteisöämme ja saat tilaisuuden käyttää osaamistasi puhtaamman ja tasapainoisemman Itämeren puolesta. Harjoittelijoillemme maksetaan aina palkkaa.

Ilmoitamme avoimista harjoittelupaikoista Ajankohtaista -sivuilla sekä sosiaalisen median kanavissamme.

Ota yhteyttä

Kaisa Vehkalahti

Hallintopäällikkö

+358 40 678 5772

kaisa.vehkalahti@bsag.fi

Elena Belle

Palvelup​äällikkö; Varainhankinta

+358 40 775 0686

elena.belle@bsag.fi

Ajankohtaista

image/svg+xml