Siirry pääsisältöön

RUOKAKETJU kestävämmäksi

Yrityskumppaniksi Carbon Action -työhön 

Yritykset voivat vaikuttaa ilmastonmuutosta hillitsevän uudistavan viljelyn yleistymiseen Suomessa. Carbon Action -yhteistyössä parannamme huoltovarmuutta ja uudistamme maaperän kasvukuntoa ruokaketjun yritysten, tutkijoiden ja viljelijöiden kanssa. Työstä hyötyvät paitsi ympäristö ja viljelijät myös yritykset ja koko yhteiskunta. Uudistava viljely on strateginen keino vahvistaa yritysvastuuta.

Lähikuva viljantähkistä pellolla.

MIKSI MUKAAn CARBON ACTION -TYÖHÖN?

Yritystoiminta vastuulliseksi

Rakennatte omasta yritystoiminnastanne vastuullisempaa ja kestävämpää uudistavan viljelyn avulla. 

Koulutusta ja tukea verkostosta

Saatte organisaationne käyttöön tutkimustietoa, koulutusta ja tukea uudistavan viljelyn asiantuntijoilta ja muilta mukana olevilta kumppaneilta.

Mahdollisuus toimia edelläkävijänä

Edelläkävijänä toimitte alanne suunnannäyttäjinä konkreettisessa ja vaikuttavassa työssä, jolla hillitään Itämeren rehevöitymistä ja ilmastonmuutosta. 

image/svg+xml

Miten mukaan?

Ette joudu tekemään asioita yksin. Saatte Carbon Action -yhteistyöstä konkreettista apua esimerkiksi hankintakriteerienne kehittämiseen, henkilökunnan ja sidosryhmien kouluttamiseen sekä kestävämmän liiketoiminnan rakentamiseen ja yritysvastuusta viestimiseen. 

Yhdessä hillitsemme ilmastonmuutosta samalla, kun viljelijät parantavat entisestään peltojen satovarmuutta ja kestävyyttä äärisäissä. 

Yhteistyö BSAG:n kanssa on erityisen hienoa siksi, koska saamme tilojen käyttöön testattuja viljelymenetelmiä heti. Iso joukko maidontuottajiamme haluaa ratkaista ympäristö-ongelmia ja parantaa samalla tilojen kannattavuutta. Meidän tehtävämme on tarjota heille tietoa ja tukea nopeasti.

Juha Nousiainen, ilmasto-ohjelman johtaja, Valio  

Ota yhteyttä

Irina Niinivaara

Yritysyhteistyöpäällikkö

+358 40 664 1625

irina.niinivaara@bsag.fi

Nicholas Wardi

Projektipäällikkö, yritysyhteistyö

+358 50 367 5616

nicholas.wardi@bsag.fi

Tutustu KUMPPANEIHIMME

image/svg+xml