Siirry pääsisältöön

SIJOITA ITÄMEREN HYVÄKSI

Voit auttaa Itämerta sijoittamalla vastuullisesti. Varainhoitoyhtiö eQ:n Sininen Planeetta -osakerahastolla edistetään laajasti kestävän kehityksen toteutumista. Kun sijoitat rahaston BSAG-osuussarjaan, eQ kuusinkertaistaa tukesi Itämerelle ohjaamalla hallinnointipalkkiosta peräti 85 % Itämeren hyväksi.

Itämeri-säätiön lahjoittaja sijoittamassa.

Vastuullinen sijoittaminen edistää kestävää kehitystä

eQ Sininen Planeetta -osakerahasto tekee sijoituksia yhtiöihin, joiden liiketoiminta edistää laajasti kestävän kehityksen toteutumista. 

Sijoitukset tehdään teknologiasektorin, teollisuus- ja kulutustavaratoimialan sekä valikoidusti muiden toimialojen kestävää kehitystä toteuttaviin edelläkävijäyhtiöihin. Uudistava maatalous, energiatalouden vihreä siirtymä ja kestävän kulutuksen hankintaketjut ovat teemoja, jotka ovat rahastossa vahvasti esillä.

Vahva panostus teknologiaan edistää tavoitetta älykkäämmästä ja kestävämmästä planeetasta.  

’’eQ Varainhoidon Sininen Planeetta -rahaston BSAG-osuussarja tarjoaa sijoittajille mahdollisuuden sijoittaa globaalisti kestävän kehityksen teemalla.

eQ kuusinkertaistaa sijoittajan tuen BSAG:lle ja eQ:n tuki säätiön Itämeri-työhön on jo 150 000 euroa vuosittain.’’

Mikko Koskimies, toimitusjohtaja, eQ Oyj ja eQ Varainhoito Oy

Sijoita Sininen Planeetta BSAG-osuussarjaan

eQ Sininen Planeetta -rahaston hallinnointipalkkio on 1,50 % vuodessa. Kun valitset BSAG-osuussarjan, maksat hallinnointipalkkiota 0,25 % enemmän eli 1,75 % vuodessa. 0,25 % erotus maksetaan BSAG:lle.  

eQ maksaa BSAG:lle lisäksi 1,25 % vuodessa, mikä kuusinkertaistaa antamasi tuen Itämerelle. Vuonna 2021 eQ:n maksaman tuen määrä oli lähes 160 000 euroa. Lue lisää ja tee merkintä rahastoon.

Rahasto Hallinnointipalkkio vuodessa 
Sininen Planeetta  1,50 % 
Sininen Planeetta BSAG 1,75 % 

*

Laita raha töihin ja sijoita vastuullisesti Sininen Planeetta BSAG-osuussarjaan – itsesi ja Itämeren hyväksi.

Kuinka paljon Itämeri hyötyy sijoittamastani summasta?

Kun sijoitat esimerkiksi 10 000 euroa eQ Sininen Planeetta -rahaston BSAG-osuussarjaan, lisäkustannus sinulle on vain 25 euroa vuodessa, mutta BSAG saa yhteensä 150 euroa vuodessa työhön Itämeren ja ilmaston hyväksi. 

 Tuen osuusSijoitussumma 10 000 € 
BSAG:n Itämeri-työhön sinulta 0,25 % 25 € 
BSAG:n Itämeri-työhön eQ:lta1,25 % 125 € 
Tuki Itämerelle yhteensä  1,50 % 150 € 

LAHJOITUKSET TUOTTAVAT TULOKSIA

Maalla

Toimme hiiliviljelyn Suomeen, jotta ruokamme voidaan tuottaa ympäristöystävällisemmin. Tuhannet viljelijät, ruokaketjun suuryritykset ja huippututkijat ovat jo mukana Carbon Action –yhteistyössä. 

Merellä

Käynnistimme Ship Waste Action –yhteistyön, jossa rahtialusten jätevesistä tuotetaan mm. biokaasua. Yhteistyöllä vähennämme ravinnepäästöjä mereen samalla kun edistämme kiertotaloutta. 

Merenpinnan alla

Autamme perustamaan Saaristomeren suurimman yksityisen suojelualueen. Se turvaa 4 800 ha vedenalaista monimuotoisuutta Gullkronan saaren ympärillä ja avaa tietä uusille suojelualueille. 

image/svg+xml

OTA YHTEYTTÄ

Elina Ranta

Varainhankintapäällikkö

+358 40 719 9719

elina.ranta@bsag.fi

Elena Belle

Palvelup​äällikkö; Varainhankinta

+358 40 775 0686

elena.belle@bsag.fi

AJANKOHTAISTA

image/svg+xml