Elena Belle

Palvelupäällikkö

Pienistä puroista syntyy suuri joki, ja tämä joki on Elenan työpanos, joka virtaa Itämereen.

Taloushallintoa, markkinointia, IT-tehtäviä, toimistorutiineja – Elenan vastuulla on satoja juoksevia asioita, jotka tukevat säätiön toimintaa ja sen strategian toteutumista. Näiden lisäksi Elena toimii varainhankinnassa, kuten Koulukeräys- ja Joulukampanjoissa, sekä yksityislahjoittajien yhteyshenkilönä.

Elena on tiedonhallinnan maisteri, jolla on takanaan yli 20 vuotta työkokemusta kansainvälisissä yrityksissä. Hänen työtehtäviinsä on kuulunut tiedonhallintaa, koulutusohjelmien ja projektien koordinointia, henkilöstöhallintoa, markkinointia, asiakaspalvelua, sekä yleiskoordinaattorin ja johdon assistentin tehtäviä. Vuosina 2012–2013 Elena työskenteli BSAG:n Information Officer -tehtävässä sekä Venäjän Baltic Sea Forumin projektitiimin jäsenenä. Tämän jälkeen Elena kasvatti ammatillista osaamistaan projektihallinnan oppiaineessa Aalto Pro:ssa, ja Moskovan Yliopiston kestävän kehityksen etäopinnoissa. Hän palasi BSAG:hin v. 2016, ja toimii nyt säätiön palvelupäällikkönä.

“Minulle on tärkeää tehdä työtä, joka auttaa rakentamaan parempaa tulevaisuutta, ja Elävä Itämeri säätiö on antanut minulle tällaisen mahdollisuuden. Rakkaan Itämeren tilan parantamisessa ei ole pieniä tekoja.”

Vapaa-ajallaan Elena nauttii sauvakävelyistä metsässä, lukemisesta, ja kulttuuritapahtumista. Lisäksi hän on harrastanut jo yli 15 vuoden ajan erilaisia ajanhallinnan metodeja, jotka tukevat hänen työtoimintaansa, ja auttavat pitämään langat käsissä. Hänellä on myös tarkka silmä yksityiskohdille, jotka muodostavat rutiinitehtävien kauniin helminauhan.

Donate