Siirry pääsisältöön

Anne Nordling

,

Anne Nordling työskentelee BSAG:lla monikielisen viestinnän asiantuntijana.

Annen pääasialliset tehtävät koostuvat suomesta ruotsiin kääntämisestä ja muista sisällöntuotantoon ja viestintään liittyvistä tehtävistä.

Anne on aikaisemmin toiminut yrittäjänä rakennusrestauroinnin alalla, jossa hänen erityisosaamistaan oli kaakeliuunien korjaukset ja uudelleen pystytykset. Kielet ovat aina olleet hänen sydäntään lähellä, mikä sai hänet lopulta suuntaamaan rakennustyömailta pohjoismaisten kielten opintojen pariin. Anne on työskennellyt opintojensa ohella kääntäjänä ja toiminut vapaaehtoisena viestinnän ja yritysyhteistyön parissa ilmastokampanjassa.

”BSAG:ssa opin päivittäin uutta tiede-, informaatio- ja monikielisestä viestinnästä. On erittäin hienoa olla osa järjestöä, joka tekee näkyvää ja käsinkosketeltavaa työtä ilmastonmuutoksen hillitsemisen, Itämeren ja ympäristönsuojelun eteen. Työ BSAG:n viestinnän parissa on palkitsevaa myös siksi, että saan tutustua eri hankkeiden aihepiireihin perusteellisesti ja niistä kirjoittaessa sisäistän myös itse paljon uusia asioita.”

Anne on kotoisin Ahvenanmaalta ja hän vietti lapsuutensa kesät saaristomerellä. Hän tietää palaavansa saaristoon vielä jonain päivänä, ja tulevaisuuden haaveissaan hän viljelee siellä ruokaa omiin tarpeisiinsa ja pitää muutamaa kotieläintä. Tällä hetkellä vapaa-aika kuluu ulkoilun, musiikin, sekä kirjojen parissa.

OTA YHTEYTTÄ

Anne Nordling

Monikielisen viestinnän asiantuntija

+358 40 052 9564

anne.nordling@bsag.fi

image/svg+xml