Siirry pääsisältöön

Kaikki peliin Itämeren hyväksi! All In -lahjoittajan tunnistaa näyttävästä rannekkeesta

Uutinen

BSAG:n Itämeri kesäkuntoon -kampanjassa voi ryhtyä All In -lahjoittajaksi antamalla pankkitilin kaikki rahat Itämeren pelastustyöhön.

All In -lahjoittajan ranneke toimii myös verkostoitumisvälineenä sekä Teams-linkkinä BSAG:n viikkopalavereihin.
kuva: Jaakko Ruola, Pixabay ja Mikko Roininen

Baltic Sea Action Group lanseeraa kesäkampanjassaan aivan uudenlaisen lahjoitusmuodon. All In -lahjoittaja on henkilö, joka tyhjentää pankkitilinsä eli kirjaimellisesti antaa kaikkensa Itämeren suojelemiseksi.

-Tässä ei enää kursailut auta, jukopliuta. Lajeja katoaa Itämeren pinnan alta nopeammin kuin ehtii kissakalaa sanoa, ja nyt on laitettava kaikki peliin. All In -lahjoituksessa on testamenttilahjoituksen tuntua, mutta rahaa ei tarvitse odotella, kertoo BSAG:n varainhankintapäällikkö Elina Ranta.

Ranneke on suunnattu jokaiselle, joka tyhjentää tilinsä Itämeren hyväksi, olipa tilin saldo miljoonia tai kymppejä. Henkilön panostus on kummassakin tapauksessa sama: Kaikki on annettu.

Kyllä meille kelpaa niin isot kuin pienet rahat. Me BSAG:ssa olemme sillä lailla avarakatseisia.

Elina Ranta, varainhankintapäällikkö, BSAG

Verkostoitumisväline ja tiedonsaantikanava

Ranneke valmistetaan 3D-tulostuksella kotimaisesta rakkohaurujauhosta, ja se sisältää teknisiä ominaisuuksia.

Ranneke toimii Teams-linkkinä BSAG:n viikkopalavereihin. Näin All In -lahjoittaja saa tietoa lahjoituksensa vaikutuksista ja usein hyviä lukuvinkkejäkin.

Lisäksi ranneke on Itämeren ystäviä yhdistävä verkostoitumisväline. Laite paikallistaa vastaavat rannekkeet 50 metrin säteellä ja ilmoittaa kantajalleen, kun toinen All In -lahjoittaja on lähistöllä. ”Matchistä” kertoo Itämeren inspiroima tyylikäs kilahdus, jonka on säveltänyt Kustavissa kesänsä viettävä kansainvälinen jinglenikkari Günther Kutvonen-Silli.

Tiliotteella mukaan

Lahjoittajaohjelmaan liitytään lähettämällä All In -lahjoituksen todentava tiliote sähköpostilla osoitteeseen aprillia@bsag.fi.

Erinomaisena vaihtoehtona All In -lahjoitukselle BSAG tarjoaa kausi- ja kertalippuja Itämereen. Lippu on tarpeellinen hankinta jokaiselle Itämerestä nauttivalle, ja sen voi ostaa verkkokaupasta itämerikesäkuntoon.fi

OTA YHTEYTTÄ

Elina Ranta

Varainhankintapäällikkö

+358 40 719 9719

elina.ranta@bsag.fi

Lue myös

Lue lisää
image/svg+xml