Siirry pääsisältöön

Etsimme projektijohtajaa – uudistavan viljelyn edelläkävijää

Uutinen

Baltic Sea Action Group on voittoa tavoittelematon säätiö, jonka sydämessä on missio Itämeren pelastamisesta. Toimintamme ydin on laajassa yhteistyössä: työskentelemme yhdessä tutkijoiden, viljelijöiden, yritysten, poliittisten päättäjien ja viranomaisten kanssa Itämeren pelastamiseksi, luontokadon torjumiseksi ja ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Maatalouden kestävät ratkaisut ovat keskeisessä roolissa työssämme ja olemme luottava ja rakentava kumppani viljelijöille ja ruokajärjestelmän toimijoille. Liity joukkoomme tekemään vaikuttavaa työtä Itämeren ja ympäristön hyväksi.

Traktori pellolla

Haemme intohimoista ja näkemyksellistä projektijohtajaa johtamaan uudistavan maatalouden kehityshankkeitamme ja tiimiämme. Tehtävässäsi työskentelet sekä viljelijöiden, tutkijoiden että maataloussektorin sidosryhmien kanssa. Tavoitteenamme on kehittää maatalouden toimintatapoja paremmin viljelijää, ilmastoa ja Itämerta hyödyttäviksi.   

Keskeiset vastuualueet:

 • Maatalouden ympäristökysymykset ja uudistava viljely osana Itämeri-työtä
 • Hankkeiden suunnittelu ja rahoituksen hakeminen ruoantuotannon kestävyyssiirtymän edistämiseksi
 • Kestävien maatalous ratkaisujen kehittäminen tiiviissä yhteistyössä viljelijöiden kanssa, ruoantuotannon resilienssin ja ympäristön tilan parantamiseksi. Laajan yhteistyöverkoston rakentaminen ja ylläpitäminen tutkijoiden, julkisen sektorin, yritysten ja kansainvälisten organisaatioiden kanssa.
 • Maataloustiimin johtaminen, esihenkilötehtävät sekä osallistuminen säätiön toiminnan kehittämiseen.
 • Aktiivinen osallistuminen uudistavien ratkaisujen ja Carbon Action -alustan kehittämiseen sekä uteliaisuuden ylläpitäminen uusia mahdollisuuksia kohtaan.

Odotamme sinulta:

 • Vahvaa substanssiosaamista maataloudesta, erityisesti uudistavasta viljelystä, kestävyydestä ja ympäristöratkaisuista.
 • Johtamiskykyä inspiroida tiimi työskentelemään kohti kunnianhimoisia tavoitteita uudistavan viljelyyn ja Itämeren pelastamiseen liittyen.
 • Kokemusta hankehausta ja projektien hallinnasta.
 • Vahvoja verkostoja maatalouskentällä ja kykyä luoda merkityksellisiä yhteistyösuhteita viljelijöiden ja yhteisöjen kanssa.
 • Erinomaisia kommunikointitaitoja ja halua rakentaa vahvoja suhteita eri sidosryhmiin.
 • Luontaista innovatiivisuutta ja ongelmanratkaisukykyä odottamattomissa tilanteissa
 • Käytännön kokemus maanviljelystä katsotaan eduksi.
 • Arvostamme kokemusta esihenkilötyöstä

Liity meihin

Projektijohtajana saat mahdollisuuden olla tekemässä ruoantuotannosta kestävämpää alaa niin viljelijän kuin Itämeren ja koko ekosysteeminkin kannalta. Tulevaisuuden ruoantuotantoon liittyy haasteita, joiden ratkaisuja haetaan jo nyt. Jos jaat innostuksemme kestävään maatalouteen ja ympäristöratkaisuihin ja haluat olla osa merkittävää muutosta, lähetä hakemuksesi mukaan lukien ansioluettelo ja henkilökohtainen saatekirjeesi sekä palkkatoiveesi osoitteeseen rekry@bsag.fi viimeistään 5.5.2024.
Edit: haku tehtävään on päättynyt.

BSAG tarjoaa sinulle paikan eturintamassa kestävän kehityksen ja uudistavan viljelyn kentällä. Tartu tilaisuuteen olla mukana muovaamassa tulevaisuutta!

Lisätietoja tehtävästä antaa strategiajohtaja Pieta Jarva, puh. 050 338 1096.
Soittoajat 8.4. klo 16.30-17.30 ja 11.4. klo 8.30-9.30.

OTA YHTEYTTÄ

Pieta Jarva

Strategiajohtaja

+358 50 338 1096

pieta.jarva@bsag.fi

Lue myös

Lue lisää
image/svg+xml