Siirry pääsisältöön

BSAG etsii toimitusjohtajaa

Uutinen

Nykyisen toimitusjohtajan virkavapaan päättyessä haemme nyt uutta toimitusjohtajaa luotsaamaan intohimoista 20 hengen asiantuntijaorganisaatiotamme. Päätyösi, osaavan organisaation ja kattavien verkostojen avulla, on tavoitteemme mukaisesti Itämeren hyvän ekologisen tilan palauttaminen.

Vaahtopäiset aallot merellä.

Elävä Itämeri säätiö – Baltic Sea Action Group (BSAG) – perustettiin vuonna 2008 Itämeren pelastamiseksi. BSAG tekee kunnianhimoista työtä uudistavan maatalouden edistämiseksi, vastuullisen merenkulun kehittämiseksi sekä meriluonnon monimuotoisuuden suojelemiseksi.

Säätiön toimintatapana on tuoda yhteen kaikki Itämeren suojelussa tarvittavat tahot: korkeimman poliittisen tason päätöksentekijät, julkiset toimijat, yritykset, yhdistykset ja säätiöt, viljelijät, tutkijat ja kansalaiset. Vain yhdessä toimimalla saadaan tarvittavia muutoksia aikaan. Emme pelkää ajatella isosti tai uudella tavalla!

Haussa vahva visionääri

Tehtävä edellyttää johtamiskokemusta, kykyä jalkauttaa strategia, kapasiteettia omaksua uusia asioita sekä taitoa pitää toivottu kurssi vauhdissakin. Toivomme, että olet vahva visionääri ja samalla tuloshakuinen tekijä ja toimeenpanija.

Sinulla on taito priorisoida ja organisoida asioita. Olet hyvä esiintymään ja sinulla on aito halu vaikuttaa. Kokemus yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta ja ympäristönsuojelusta auttavat tehtävässä. Toimenkuvaan kuuluu myös varainhankinta sekä sidosryhmätoiminta, ja olemassa olevat vaikuttajaverkostosi katsotaan eduksi.

Työn menestyksekäs hoitaminen vaatii myös ihmisten johtamisen taitoja, positiivisuutta, tunneälyä sekä tilannetajua. Nämä ovat myös vaikuttamisen työkaluja laajakirjoisessa toimitusjohtajan työssä. Tehtävään valittavalla tulee olla korkeakoulututkinto sekä suomen kielen lisäksi myös erinomainen englannin kielen taito. Muut kielet katsotaan eduksi.

Tarjoamme ainutlaatuisen, taatusti merkityksellisen työpaikan sekä huikean mahdollisuuden tulokselliseen ja uudenlaiseen ympäristötyöhön. Luonto on meille sydämen asia, ja toivomme, että löydämme joukkoomme toimitusjohtajan, joka kokee tärkeäksi tehdä työtä Itämeren pelastamiseksi, luontokadon torjumiseksi ja ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi.

Työpaikka sijaitsee Espoossa, ja työ alkaa sopimuksen mukaisesti syksyllä 2023.

Kysy lisätietoja ja hae viimeistään 10.3.

Mikäli tehtävä herätti kiinnostuksesi, voit olla yhteydessä meitä hakuprosessissa avustavaan yhteistyökumppaniimme Fairchild Executive Searchiin. Lisätietoa tehtävästä antavat konsultit Sabina Nerdrum (040 832 2990) ja Kaisa Karvinen (050 527 9078). Lähetäthän CV:si sekä vapaamuotoisen hakemuksen otsikolla ”BSAG” osoitteeseen resume@fairchild.fi perjantaihin 10.3.2023 mennessä.

Lue myös

Lue lisää
image/svg+xml