Siirry pääsisältöön

ALOITA ROJALTIKUMPPANUUS

Rojaltikumppanuus on loistava mahdollisuus auttaa Itämerta ja ilmastoa. Lahjoittamalla osan tuotteen tai palvelun myynnistä otat asiakkaasi mukaan talkoisiin. Samalla viestit vastuullisuutta koko asiakaskunnallesi.  

image/svg+xml

ROJALTIKUMPPANUUDEN HYÖDYT

Kaikkia hyödyttävä

Mitä enemmän myyntiä sinulle, sitä enemmän apua Itämerelle.

Asiakkaita osallistava

Asiakkaat pääsevät mukavalla tavalla osaksi Itämeren pelastustyötä.

Helposti ymmärrettävä

Aiheesta on helppo viestiä asiakkaille, sidosryhmille ja omalle henkilökunnalle.

Juuson Juurivoima -siemenseoksemme tähtää tulevaisuuteen, samoin BSAG. Siksi rojaltiyhteistyön aloittaminen oli helppoa ja luontevaa. Olemme erittäin tyytyväisiä kampanjaan.

Timo Mäkinen, toimitusjohtaja Naturcom Oy

Tuotteen myyntituotosta osa Itämerelle

Rojaltiyhteistyössä yrityksesi lahjoittaa osan tietyn tuotteen tai palvelun myyntituotosta BSAG:n Itämeri- ja ilmastotyöhön. Sovimme kanssasi etukäteen yhteistyön tavoitteista ja viestinnästä.  

Parhaiten rojaltikumppanuus toimii sellaisissa tuotteissa ja palveluissa, joilla on luonnollinen yhteys Itämereen, maanviljelyyn tai ilmastoon, mutta tämä ei ole välttämätöntä. Olennaista on, että tuote tai palvelu ei ole ristiriidassa Itämeren pelastamiseen liittyvien päämäärien kanssa.  

Rojaltikumppanuuden yhdistäminen osaksi Itämeri-sitoumusta on myös mahdollista. Itämeri-sitoumuksessa yritys sitoutuu kehittämään omaa liiketoimintaansa Itämerelle ystävällisemmäksi.  

Ota yhteyttä

Elina Ranta

Varainhankintapäällikkö

+358 40 719 9719

elina.ranta@bsag.fi

Tutustu kumppaneihimme

image/svg+xml