Siirry pääsisältöön

Haussa koordinaattori maatalouden biodiversiteettiratkaisuille

Uutinen

Haluatko olla pysäyttämässä luontokatoa tieteeseen nojaten? Etsimme joukkoomme maataloutta ymmärtävää viestijää, tai vuorovaikutuksen ja viestinnän nimeen vannovaa maatalousosaajaa. Luonnon monimuotoisuuden parissa työskentely ja tiedemaailman ymmärrys katsotaan eduksi. Jos osaamispaletistasi löytyy edellä mainittuja jollain muullakin yhdistelmällä, kannattaa paikkaa hakea.

Karjaa tilalla

Baltic Sea Action Group on yksityinen säätiö, jonka päämäärä on Itämeren hyvän ekologisen tilan palauttaminen. Teemme laajaa yhteistyötä eri toimijoiden kanssa ja houkuttelemme mukaan kaikki Itämeren pelastamiseen tarvittavat tahot.

Työssämme yhdistyvät vesistökysymykset, ilmastonmuutos, biodiversiteettikriisi ja maaperän hyvinvointi. Teemme töitä kestävän ruoantuotannon edistämiseksi, meriliikenteen päästöjen vähentämiseksi ja vedenalaisen luonnon suojelemiseksi.

Työtä luonnon monimuotoisuuden edistämiseksi

Nyt olemme tuomassa biodiversiteettiratkaisuja ja niiden tutkimusta oleelliseksi osaksi Carbon Action -työtämme. Haemme toiminnalle koordinaattoria, joka toimii yhdystahona viljelijöiden ja tutkijoiden välillä ja pystyy viestimään tuloksista myös yleistajuisesti.

Tarjoamme merkityksellistä työtä ja mahdollisuuden vaikuttaa työn sisältöön ja innostuneen ja osaavan työyhteisön.

Työpaikka sijaitsee Espoossa. Paikka perustuu projektiin ja on määräaikainen vuoden 2025 loppuun asti. Aloitus sopimuksen mukaan keväällä 2023.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen pieta.jarva@bsag.fi 28.4. mennessä. Voimme aloittaa haastattelut ennen hakuajan umpeutumista.

Lisätietoja: Pieta Jarva, strategiajohtaja, pieta.jarva@bsag.fi, 050-3381096

Soittoajat:

  • 6.4. klo 12-13
  • 14.4. klo 8-9 ja 16.30-17.30
  • 17.4. klo 16-17 

OTA YHTEYTTÄ

Pieta Jarva

Strategiajohtaja

+358 50 338 1096

pieta.jarva@bsag.fi

Lue myös

Lue lisää
image/svg+xml