Siirry pääsisältöön

Itämeri etsii kahta harjoittelijaa

Uutinen

Etsitkö merkityksellistä harjoittelupaikkaa urasi alkumetreille? Haluaisitko oppia lisää Itämerestä ja työskennellä ympäristökysymysten parissa? Haemme nyt tapahtumaharjoittelijaa sekä viestinnän ja markkinoinnin harjoittelijaa palkalliseen harjoitteluun kevääksi 2023.

Kukkaketo saaristossa

Baltic Sea Action Group on yksityinen säätiö, jonka päämäärä on Itämeren hyvän ekologisen tilan palauttaminen. Teemme laajaa yhteistyötä eri toimijoiden kanssa ja houkuttelemme mukaan kaikki Itämeren pelastamiseen tarvittavat tahot.

Työssämme yhdistyvät vesistökysymykset, ilmastonmuutos, biodiversiteettikriisi ja maaperän hyvinvointi. Teemme töitä kestävän ruoantuotannon edistämiseksi, meriliikenteen päästöjen vähentämiseksi ja vedenalaisen luonnon suojelemiseksi.

Nyt haemme joukkoomme kahta innokasta harjoittelijaa palkalliseen harjoitteluun kevääksi 2023. Etsimme ympäristöasioista kiinnostuneita tiimipelaajia, joille tarjoamme mahdollisuuden merkitykselliseen työhön ja uuden oppimiseen osana asiantuntijaorganisaatiotamme.

Tapahtumaharjoittelija

Tapahtumaharjoittelijana työskentelet pääasiassa 6.–8.6.2023 Helsingissä järjestettävän 4 per 1000  -konferenssin parissa. Pääset osallistumaan kanssamme kolmipäiväisen kansainvälisen konferenssin suunniteluun ja käytännön toteutukseen. Tapahtuma tarjoaa tuoreinta tietoa maaperän hiilensidonnasta ja tuo tutkijoita, viljelijöitä, yrityksiä ja päättäjiä saman pöydän ääreen. Pääset osallistumaan myös muihin säätiömme tapahtumatuotannon tehtäviin.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, hyvää organisointikykyä sekä erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa. Olet valmis työskentelemään myös iltaisin tapahtuman aikana. Hyötyä on myös aikaisemmasta kokemuksesta isojen tapahtumien järjestelyihin osallistumisesta. Tehtävä soveltuu esimerkiksi opiskelijalle, jolla on jonkin verran suoritettuna tapahtuma-alaan soveltuvia opintoja.

Ajankohta: Harjoittelun kesto on sopimuksen mukaan 3–4 kk. Aloitusajankohta on mahdollisimman pian, mutta viimeistään maaliskuun loppuun mennessä.

Viestinnän ja markkinoinnin harjoittelija

Viestinnän ja markkinoinnin harjoittelijana työtehtävinäsi ovat erityisesti sosiaalisen median sisällöntuotanto, verkkosivujen ylläpitäminen, varainhankintaan ja kampanjoihin osallistuminen sekä tapahtumamarkkinointi. Pääset osallistumaan myös 4 per 1000 -konferenssin viestintään ja markkinointiin sekä muihin tehtäviin vahvuuksiesi mukaan.

Toivomme sinulta sujuvaa kirjoitustaitoa suomeksi ja englanniksi, kykyä tuottaa innostavia sisältöä, oma-aloitteisuutta ja hyvää yhteistyökykyä. Lisäksi hyötyä on sosiaalisen median osaamisesta, visuaalisen viestinnän taidoista, tapahtumamarkkinoinnin kokemuksesta ja WordPress-taidoista. Tehtävä soveltuu esimerkiksi opiskelijalle, jonka opintoihin on sisältynyt viestinnän tai markkinoinnin opintoja.

Ajankohta: Harjoittelun kesto on sopimuksen mukaan 4–6 kk. Aloitusajankohta on viimeistään maaliskuun loppuun mennessä.

Työsuhde

Molempien harjoittelupaikkojen palkka on 1600 euroa/kk kokoaikatyöstä. Myös osa-aikainen työ on mahdollinen (vähintään 20 h/vko). Toimistomme sijaitsee Espoon Keilaniemessä, mutta teemme töitä myös etänä.

Harjoittelun laajuus voi olla hyväksi luettuna 3 opintopistettä tai 6 opintopistettä. Käynnissä olevat opinnot eivät kuitenkaan ole välttämättömyys.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään sunnuntaina 5.3.2023 sähköpostitse osoitteeseen saara.piispanen@bsag.fi. Muistatahan mainita, kumpaa harjoittelupaikkaa haet ja milloin voisit aloittaa.

Lisätietoja tehtävistä antaa 
Viestintäjohtaja Saara Piispanen, +358 40 680 5841, saara.piispanen@bsag.fi

Lisätietoja 4 per 1000 -konferenssissa antaa
Projektipäällikkö Elisa Vainio, +358 40 506 4620, elisa.vainio@bsag.fi

OTA YHTEYTTÄ

Saara Piispanen

Viestintäjohtaja

+358 40 680 5841

saara.piispanen@bsag.fi

Elisa Vainio

Tutkimuskoordinaattori

+358 40 151 2146

elisa.vainio@bsag.fi

Lue myös

Lue lisää
image/svg+xml