Siirry pääsisältöön

Yritysyhteistyön asiantuntija Baltic Sea Action Groupiin

Uutinen

Itämeri tarvitsee yritysyhteistyön osaajaa

Kunnianhimoltaan – ja saavutuksiltaan – suuri, mutta kooltaan ketterän pieni säätiömme hakee ammattitaitoista ja innokasta osaajaa yritysyhteistyöhön.

Säätiön päämäärä on Itämeren hyvän ekologisen tilan palauttaminen. Teemme yhteistyötä yritysten, päättäjien, tieteen ja viranomaisten kanssa ennakkoluulottomasti ja kokoamme kaikki Itämeren pelastamiseen tarvittavat tahot.

Työssämme yhdistyvät vesistökysymykset, ilmastonmuutos ja biodiversiteettikriisi. Työllemme kestävän ruokaketjun parissa on yhä enemmän kysyntää. Teemme myös töitä meriliikenteen päästöjen vähentämiseksi ja vedenalaisen luonnon suojelemiseksi.

BSAG:n toiminnan moottorina on aina ollut tiivis, rakentava ja käytännönläheinen yhteistyö yritysten kanssa. Kumppanimme ovat usein alansa suurimpia toimijoita. Meitä kuvataan taitavana yhteistyöalustojen rakentajana ja yritysten strategisen vastuullisuuden kirittäjänä. Meillä on sekä kotimaisia että kansainvälisiä kumppaneita.

Ratkaisukeskeisyydellä ja suurella verkostollamme saamme tarvittaviin toimiin laajuutta ja nopeutta. Tämä on säätiömme vaikuttavuuden ydin. Haluatko käyttää yrityselämän osaamistasi auttamaan Itämerta ja ilmastoa?

Haemme nyt mahtavaan joukkoomme rautaista yritysyhteistyön asiantuntijaa!

Toimenkuva

Toivomme sinulta:

Lisäksi toivomme:

Tule tekemään kanssamme merkityksellistä ja monipuolista työtä, jossa pääset vaikuttamaan sekä työnkuvaasi että ympäristön tilaan! Toimimme lahjoitusvaroilla, joten palkkatasomme on maltillinen. Työyhteisö on monipuolinen, täydellä sydämellä merkitykselliseen työhön sitoutunut asiantuntijayhteisö.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Ajankohta: aloitus sopimuksen mukaan, työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva

Hakemukset palkkatoiveineen 28.2.2021 mennessä.

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Michaela Ramm-Schmidt, michaela.ramm-schmidt@bsag.fi, p. +358 40 525 0509.

Soittoajat

Tiistai 16.2.2021 klo 16.00-18.00
Torstai 18.2.2021 klo 16.00-18.00

Lue lisää: www.bsag.fi, www.carbonaction.fi

Lue myös

Lue lisää
image/svg+xml