Siirry pääsisältöön

Itämeri tarvitsee maaperän ja kansainvälisen yhteistyön osaajaa!

Uutinen

MAAPERÄASIOIDEN KOORDINAATTORI BALTIC SEA ACTION GROUPIIN

Kunnianhimoltaan – ja saavutuksiltaan – suuri, mutta kooltaan ketterän pieni säätiömme hakee ammattitaitoista ja innokasta osaajaa edistämään maaperäyhteistyötä Suomessa ja kansainvälisesti.

Säätiön päämäärä on Itämeren hyvän ekologisen tilan palauttaminen. Teemme yhteistyötä yritysten, päättäjien, tieteen ja viranomaisten kanssa ennakkoluulottomasti ja kokoamme kaikki Itämeren pelastamiseen tarvittavat tahot.

Työssämme yhdistyvät vesistökysymykset, ilmastonmuutos, biodiversiteettikriisi ja maaperän hyvinvointi. Työllemme kestävän ruokaketjun parissa on yhä enemmän kysyntää. Teemme myös töitä meriliikenteen päästöjen vähentämiseksi ja vedenalaisen luonnon suojelemiseksi.

Ratkaisukeskeisyydellä ja suurella verkostollamme saamme tarvittaviin toimiin laajuutta ja nopeutta. Tämä on säätiömme vaikuttavuuden ydin.

Haluatko käyttää maaperäosaamistasi auttamaan Itämerta ja ilmastoa? Haemme nyt mahtavaan joukkoomme rautaista maaperän asiantuntijaa, joka osaa rakentaa verkostoja ja koordinoida yhteistyötä Suomessa ja kansainvälisesti!

Toimenkuva

Toivomme sinulta:

Lisäksi toivomme:

Tule tekemään kanssamme merkityksellistä ja monipuolista työtä, jossa pääset vaikuttamaan sekä työnkuvaasi että ympäristön tilaan! Toimimme lahjoitusvaroilla, joten palkkatasomme on maltillinen. Työyhteisö on monipuolinen, täydellä sydämellä merkitykselliseen työhön sitoutunut asiantuntijayhteisö.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Ajankohta: aloitus sopimuksen mukaan, määräaikainen työsuhde on voimassa 30.9.2023 asti.

Hakemukset palkkatoiveineen 19.5.2021 mennessä Laura Höijerille (tiedot alla).

 

Lisätietoja:

Sisältöjohtaja Laura Höijer, laura.hoijer@bsag.fi, p. +358 50 5862680.

Soittoajat

Torstai 6.5.2021 klo 16-18

Maanantai 10.5.2021 klo 16-18

Keskiviikko 12.5.2021 klo 15-17

Lue lisää: BSAG: www.bsag.fi,  Carbon Action: www.carbonaction.fi,
Fin Soil Action -hanke

Lue myös

Lue lisää
image/svg+xml