Siirry pääsisältöön

Oman saaristokylän paita ja apua Itämeri-työlle.

Uutinen Yritysyhteistyö

Reddy Commerce  ja BSAG aloittavat tuoteyhteistyön. Reddy on verkkokauppa-alusta, johon kuka vaan voi perustaa oman ”vaatemerkin”. Yhteistyössä BSAG:n kanssa Reddy perustaa omalle alustalleen Saaristo-Skärgården nimisen verkkokaupan, josta löytyy college-paitoja saariston paikkakuntien nimillä ja koordinaateilla. Kaupasta löytyy paitoja Turun saariston sekä Helsingin ja Turun väliseltä alueelta. Paidat löytyvät sekä suomeksi että ruotsiksi. Paidan hinta on 40 euroa ja jokaisesta myydystä paidasta lahjoitetaan 10 euroa BSAG:n Itämeri-työhön. Verkkokauppa löytyy osoitteesta: https://reddyshop.co/saaristo/

Yhteistyötä tullaan laajentamaan kuluvan vuoden aikana sillä suunnitteilla on myös verkkokaupat Suomenlahden ja Länsirannikon paikkakunnille.

Alla esimerkki Nauvon paidasta.

Nauvo-Nagu paita

Lahjoituksiin perustuva yritysyhteistyö on tärkeä osa BSAG:n Itämeri-työtä ja sen avulla taataan vaikuttavan Itämeri-toiminnan jatkuvuus. Reddyn kanssa solmitun yhteistyön hienous on sen suora linkki Itämereen ja sen rannalla asuviin ihmisiin. Lahjoituksen lisäksi yhteistyö työ näkyvyyttä BSAG:n Itämeri-työlle meren äärellä.

Lue myös

Lue lisää
image/svg+xml