Siirry pääsisältöön

Itämeren suojelulle nostetta voitokkaan kampanjan myötä – Pääsylippu Itämereen palkittiin moninkertaisesti Vuoden Huiput -kilpailussa

Uutinen

Viime kesänä käynnistetty Itämeri kesäkuntoon -kampanjamme ylsi luovien alojen Vuoden Huiput -kilpailun Grand Prix -voittoon. Kampanjan vahvuus piilee sen kyvyssä inspiroida toimimaan paremman tulevaisuuden ja Itämeren pelastamisen puolesta.

Ja sitten uimaan! Kausilippu kourassa on helppo hymyillä. kuva: Lassi Häkkinen

Itämeren pääsylippuautomaatti palkittiin kokemuksellisuussarjan Kultahuipulla, ulkomainontasarjan Hopeahuipulla sekä Grand Prix -pääpalkinnolla luovien alojen Vuoden Huiput -kilpailussa 18.4.2024. TBWA\Helsingin Baltic Sea Action Groupille suunnittelema kampanja ansaitsi paikkansa voittajien joukossa luovuudellaan ja omaperäisyydellään.

”Joskus todella hyvät ideat ovat sellaisia, että ne saavat ajattelemaan: ”Eikö kukaan ole tätä muka aiemmin keksinyt?” Tämä oivaltava kampanja osoittaa, kuinka luovilla ratkaisuilla voidaan rakentaa yhteistä parempaa tulevaisuutta. Meitä kaikkia koskettavaa aihetta on lähestytty hyväntuulisesti ja ratkaisukeskeisesti. Ei syyllistäen eikä sormella osoittaen. Yksinkertaisilla oivalluksilla on saatu aikaan tuloksellinen ja helposti lähestyttävä tapa auttaa rakasta mertamme”, kommentoi Vuoden Huiput -kilpailun ylituomari Laura Väinölä kampanjaa.

Kilpailussa jaettiin kaikkiaan 14 Kultahuippua ja 40 Hopeahuippua luovien alojen kärkijoukolle.

Luovuudella ja yhteistyöllä kohti parempaa huomista

Baltic Sea Action Groupin näkökulmasta kilpailuvoitto on askel eteenpäin Itämeren suojelussa.

”Itämeri on maailman saastunein meri. Tarvitaan uudenlaisia tapoja osallistua sen suojeluun, ja siksi lanseerasimme viime kesänä pääsylipun Itämereen. Lippuautomaatti ja ajatus pääsymaksusta luontoon teki lahjoittamisesta kokemuksellista ja mieleenpainuvaa. Vähintään yhtä tärkeänä pidämme sitä, että herätimme keskustelua Itämeren tilasta”, kertoo BSAG:n varainhankintapäällikkö Elina Ranta.

Kampanja jatkuu tänä kesänä, sillä Itämeri tarvitsee yhä kipeästi apua. Kun ostat lipun Itämereen, osallistut meren kuntoon laittamiseen ja pääset nauttimaan siitä tulevinakin kesinä. Osta lippu, kun veneilet, uit tai kalastat. Voit myös ilahduttaa asiakkaita tai työntekijöitä yrityslipulla Itämereen.

OTA YHTEYTTÄ

Elina Ranta

Varainhankintapäällikkö

+358 40 719 9719

elina.ranta@bsag.fi

Saara Piispanen

Viestintäjohtaja

+358 40 680 5841

saara.piispanen@bsag.fi

Lue myös

Lue lisää
image/svg+xml