Siirry pääsisältöön

Saara Piispanen BSAG:n viestintäjohtajaksi

Uutinen

Baltic Sea Action Groupin uutena viestintäjohtajana on aloittanut toukokuun alusta VTM Saara Piispanen. Hän on viimeksi johtanut Lahden ympäristöpääkaupunkivuoden viestintää ja toiminut sitä ennen mm. Lahden kaupungilla ja Smart and Clean -säätiössä. Piispanen tuo BSAG:lle vahvaa monikanavaisen viestinnän osaamista ja kampanja-ajattelua.

”Haluan olla rakentamassa kestävämpää, tasapanoista tulevaisuutta, mihin siirtyminen on meille väistämätöntä. Juuri tätä muutosta BSAG ajaa. Uskon, että viestinnällä voidaan merkittävästi vaikuttaa ihmisten käyttäytymiseen, yhteiskunnalliseen päätöksentekoon ja luonnon tilaan”, Piispanen kertoo.

”Odotan, että pääsen BSAG:lla tekemään kunnianhimoista viestintää. Haluan etsiä aivan uusia näkökulmia, enkä aio tyytyä siihen, miten asiat on aina tehty. Se on aloittelijan supervoima”, Piispanen jatkaa.

”Saara on juuri sopiva yhdistelmä terävää huomioijaa, luovaa hulluutta ja aitoa innostusta vaikuttaa ympäristön tilaan. Olen vakuuttunut, että säätiö on saanut Saarasta korkealle tähtäävän tekijän, jolta ei jää asiat puolitiehen”, intoilee BSAG:n strategiajohtaja Pieta Jarva.

Piispanen on koulutukseltaan valtiotieteilijä, jonka kiinnostus yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen sekä luontoon näkyy myös vapaa-ajalla. Voit tutustua Saaraan myös henkilöesittelyssä.

 

Lue myös

Lue lisää
image/svg+xml