Siirry pääsisältöön

Sadat joululahjoittajat muistivat Itämerta

Uutinen

Itämeren ystävät tulivat joukolla meremme avuksi ja antoivat joululahjaksi toivoa pintaa syvemmälle. Sadat yritykset ja yksityishenkilöt lahjoittivat yhteensä 174 000 euroa vedenalaisen luonnon suojeluun.

BSAG:n Joululahja Itämerelle -kampanja innosti jälleen mukaan monia uusia lahjoittajia ja toisaalta tuttuja luottotukijoita. Esimerkiksi laivanvarustamo Finnlinesille Itämeren suojeleminen on pitkäaikainen sydämen asia.

Finnlinesin tavoitteena on tuottaa turvallisia, kestäviä ja ekotehokkaita palveluja. Tutkimalla ja testaamalla energiasäästökeinoja ja parantamalla toimintojamme teemme Finnlinesissa osuutemme Itämeren suojelemiseksi. Olemme myös tukeneet Baltic Sea Action Groupia sen ansiokkaassa Itämeren suojelutyössä jo useita vuosia.

Heidi Österberg, viestintäpäällikkö, Finnlines Oyj

Itämeri-lahjoitus oli suosittu aineeton lahja

Moni lahjoittaja oli todennut, että joululahja Itämerelle on oivallinen lahja ihmisellekin. Esimerkiksi asiakkaat ja yhteistyökumppanit, kummilapset, opettajat ja naapurit saivat tavaralahjan sijaan joululahjaksi toivoa paremmasta tulevaisuudesta. Täyttipä salaperäinen Secret Santakin konttiaan Itämeri-lahjoituksilla.

Lahjoittajien tuella BSAG tekee työtä, jotta Itämeren lajirikkaimmat alueet saadaan suojeltua ja rehevöittävä ravinnekuormitus ruuantuotannosta ja meriliikenteestä vähenee. Lahjoitusvarat ovat työn olennaisen tärkeä mahdollistaja.

”On upeaa huomata, että tässä epävarmassa maailmassa rakas Itämeri voi luottaa yritysten ja yksityislahjoittajien tukeen. Sydämellinen kiitos jokaiselle lahjoittajalle”, herkistyy varainhankintapäällikkö Elina Ranta BSAG:sta.

Katso kaikki kampanjan yritys- ja organisaatiolahjoittajat joululahjaitamerelle.fi

OTA YHTEYTTÄ

Elina Ranta

Varainhankintapäällikkö

+358 40 719 9719

elina.ranta@bsag.fi

Elena Belle

Palvelup​äällikkö; Varainhankinta

+358 40 775 0686

elena.belle@bsag.fi

Lue myös

Lue lisää
image/svg+xml