Siirry pääsisältöön

Kirjaa kalenteriin! Syksyn 2022 Carbon Action -tapahtumat

Uutinen Carbon Action Uudistava maatalous

Asiaa uudistavasta viljelystä on luvassa tänäkin syksynä niin kasvokkain kuin ruudun välityksellä. Nappaa päivämäärät kalenteriin alta!

Messukohtaamisia

Baltic Sea Action Groupin uudistavan viljelyn osaajat löydät MaatalousKonemessujen Innovaatiotorilta 13.–15.10. ja Tampereella 26.–27.10. järjestettäviltä maatalouden ympäristötiedon vaihtopäiviltä.

Tilannetajulla kohti hyviä satoja ja ympäristöhyötyjä

Tilannetajuisuus on syksyn Carbon Action -webinaarien avainsana. Tilannetajuisuudella tarkoitetaan kykyä sopeuttaa omaa toimintaansa alati muuttuvissa tilanteissa. Omaa tilannetajua kehittämällä voi saada enemmän irti uudistavista viljelymenetelmistä.

Tilannetajuisesta laidunnuksesta keskustellaan torstaina 1.12. klo 10–12 ja tilannetajuinen kasvinviljely on vuorossa pari viikkoa myöhemmin, torstaina 15.12. klo 10–12. Seuraamalla kanaviamme saat tiedon, kun ilmoittautuminen aukeaa.

Carbon Action -klubin aamukahvit

Carbon Action klubilaisten maaperäaiheiset kahvit alkoivat syyskuussa ja toistuvat Teamsissa joka toinen viikko marraskuun loppuun asti. Jokaisella kahvitunnilla mukana on asiantuntija alustamassa kahvikeskustelua. Liity mukaan klubiin, niin pääset mukaan oppimaan ja keskustelemaan!

Oheiskasveista ruotsiksi

Oheiskasveista, eli rikkakasveista, keskustellaan ruotsinkielisessä webinaarissa keskiviikkona 23.11. klo 10–11.30.

OTA YHTEYTTÄ

Anne Antman

Projektipäällikkö, uudistava maatalous

+358 40 650 3690

anne.antman@bsag.fi

Eija Hagelberg

Toimivapaalla, työskentelee ympäristöministeriössä 30.4.2024- 26.4.2026.

Lue myös

Lue lisää
image/svg+xml