Järjestä vastuulliset juhlat – kutsu Itämeri merkkipäivillesi


Uutiset / 30.06.2022

Itämeren suojelun tukemisen voi helposti yhdistää esimerkiksi syntymäpäiväjuhliin. Voit toivoa merkkipäivänäsi lahjaksi puhdasta Itämerta ja tukea BSAG:n työtä. Turun saaristossa veneilevän ja mökkeilevän Terhi Nordströmin syntymäpäiväjuhlien teemana oli Itämeri. 

Terhi Nordströmin 50-vuotisjuhla oli naurun täyteinen. Vieraat söivät ja joivat, rupattelivat ja viettivät aikaa rennosti yhdessä sekä nauttivat stand up -komiikasta. Teemana juhlissa oli Itämeri. 

Terhi toivoi lahjaksi puhtaampaa Itämerta ja pyysi siksi muistamiset meremme auttamiseen. Merkkipäiväkeräyksen järjestäminen BSAG:n Itämeri-työn tukemiseksi oli Terhin mukaan vaivatonta selkeiden ohjeiden vuoksi.

Syntymäpäiväsankari Terhi Nordström kuvausseinän edessä
Terhi ikuistettiin syntymäpäivillään Itämeri-teemaisen kuvausseinän edessä. Kuva: Terhi Nordström

Kuva Itämeren kauniista pinnanalaisesta luonnosta toimi loistavana taustana juhlakuvien ottamiselle. ”Kuvausseinä sai juhlissa innostuneen vastaanoton ja Itämeri-teemaa pidettiin hyvänä,” Terhi kertoo juhlien jälkeen. Valokuvausseinän hän haki BSAG:lta lainaan juhlien ajaksi, mikä on mahdollista erikseen sovittaessa merkkipäiväkeräyksen järjestäjille.

”Veneilemme ja mökkeilemme Turun saaristossa, joten Itämeri on meille erittäin tärkeä. Kaikki toimet Itämeren tilan parantamiseksi ovat tärkeitä. Lahjoitus BSAG:lle on helppo tapa auttaa Itämerta!”,  kannustaa Terhi kaikkia merkkipäivien viettäjiä.

Lue ohjeet, miten merkkipäiväsi muistamiset voi ohjata meremme auttamiseen. 

 

LUE LISÄÄ UUTISIA

Lahjoita