Siirry pääsisältöön

Uudista käsityksesi viljelystä -verkkokurssi

Käynnissä Carbon Action Uudistava maatalous

Uudistava maatalous

Tietoa uudistavasta ruuantuotannosta päättäjien, yritysten ja kuluttajien käyttöön

Kurssin tavoitteena on välittää tieteeseen perustuvaa tietoa helposti omaksuttavassa muodossa yhteiskunnan päätöksentekijöille poliitikoista virkamiehiin, yritysjohtajiin ja valistuneisiin kansalaisiin, jotta he voivat luoda taloudellisia kannusteita ja käyttää muita keinoja systeemisen muutoksen aikaansaamiseksi.

Virallinen nimi

”Uudista käsityksesi viljelystä” toteutukseen päätöksentekijöille politiikassa, julkishallinnossa ja ruokaketjussa.

Kesto

2022-2024

Vastuuhenkilöt

Nicholas Wardi

Vastuutahot

Baltic Sea Action Group

Rahoittaja

Jenny ja Antti Wihurin rahasto

Verkkokurssi kestävästä ruuantuotannosta

BSAG tuottaa verkkokurssin uudistavasta viljelystä valistuneille kansalaisille, asiantuntijoille, sekä päättäjille yrityksissä ja yhteiskunnassa – jokaiselle, joka syö ja haluaa ymmärtää paremmin, miten ruokaa tuotetaan kestävämmin. Uuden, maksuttoman, noin kahden tunnin verkkokurssin käynyt tietää, miten voimme ruuantuotannolla ratkoa aikamme suuria haasteita, ilmastonmuutosta, vesien rehevöitymistä ja luontokatoa, sekä parantaa viljelijöiden toimeentuloa ja yhteiskuntien ruokaturvaa. Tiedon avulla kurssin kävijä voi tehdä uudistavan viljelyn skaalaamista tukevia päätöksiä politiikassa, viranomaistyössä, yrityksissä, työpaikallaan tai ruokakaupassa.

Kurssi tuotetaan kolmena kieliversiona, jotka ovat suomi, ruotsi ja englanti. 

Kurssin sisältö muotoillaan kohderyhmille sopivaksi ja kootaan lyhyistä moduuleista. Toteutuksessa käytetään paitsi tekstiä, myös ääntä, kuvaa ja videota. 

Lisäksi projektissa luodaan kumppanimalli, jolla viemme kurssin vaikuttavuudeltaan ja toteutettavuudeltaan potentiaalisimpiin Itämeren ympärysmaihin.

Ota yhteyttä

Nicholas Wardi

Projektipäällikkö, yritysyhteistyö

+358 50 367 5616

nicholas.wardi@bsag.fi

Ajankohtaista

Hankkeessa mukana

Lue myös

Lue lisää
image/svg+xml