Siirry pääsisältöön

Hyödynnä viimeisintä osaamista – ota uudistavan viljelyn verkkokurssi osaksi koulusi opintoja

Uudistavan viljelyn e-opisto on noin 60 tunnin opintokokonaisuus, joka sukeltaa maan kasvukunnon ja uudistavan viljelyn uusimman tutkimuksen pariin käytännön oppien kautta. Kurssi on koottu yhdessä laajan asiantuntijajoukon kanssa ja suunnittelussa on ollut mukana myös oppilaitoksia sekä viljelijöitä. 

Kuvituskuva, jossa piirretty viljelijä istuu kirjojen päällä lukemassa.

!

Oppimisalusta ja kurssisisältö ovat valmiina käyttöön toisen ja kolmannen asteen oppilaitoksille. Voit ottaa kurssin käyttöön kokonaisuudessaan tai valikoida oppilaitoksenne kursseihin sopivia osia.

Kurssi osana opetusta

Uudistavan viljelyn e-opistoa voi käyttää joko yksittäisenä kurssikokonaisuutena tai vaihtoehtoisesti siitä voi poimia oppikirjan tapaan eri lukuja oppilaitoksen omille kursseille.

Opinto- tai osaamispistemäärä koko kurssista määräytyy oppilaitoksen omien käytäntöjen mukaan, mutta ohjenuoraksi voidaan antaa 5osp/3op.

Kurssi sisältää 11 lukua, joissa on kahdesta viiteen kappaletta ja yhteensä 61 tehtävää. Luvuista 10 ensimmäistä on sisällöltään ja tehtäviltään teoreettisia. Viimeisessä luvussa on 12 käytännön harjoitusta, joiden suorittaminen tapahtuu kasvukaudella. 

Kurssin esseevastauksista muodostuu pdf-tiedosto, jonka voi tallentaa. Tätä tiedostoa voi hyödyntää sellaisenaan arvioinnissa, mutta sen lisäksi voi pyytää oppilasta kertomaan suullisesti perusteluja vastauksilleen sekä palauttamaan esimerkiksi valokuvia tai videoita tehtäviin liittyen. 

OTA YHTEYTTÄ

Julia Pelin

Suunnittelija, uudistava maatalous

+358 40 191 9420

julia.pelin@bsag.fi

image/svg+xml