Siirry pääsisältöön

Emma Wickman

,

Emma Wickman on monipuolinen ympäristöviestijä, jolla on työssään BSAG:lla erityinen fokus uudistavan maatalouden viestinnässä. 

Emman työnkuvaan mahtuu viestintää laajalla skaalalla: ruohonjuuritasolta aina kansainvälisen yhteistyöhön saakka.  

Motivaatio ympäristötyöhön kumpuaa Emman omista kokemuksista.

”Suurin osa lapsuusmuistoistani liittyvät jollain tavalla rantoihin, saaristoon tai metsiin. Minulle oli itsestään selvää, että aikuisena haluan tehdä työtä ympäristön puolesta.”  

Emmaa ajaa myös tahto oppia jatkuvasti uutta ja toimia yhdessä erilaisten sidosryhmien kanssa.  

”BSAG:ssa arvostan säätiön tapaa ratkaista ympäristökriisejä tarttumalla niiden juurisyihin laajassa yhteistyössä erilaisten toimijoiden kanssa. Se tekee työstä paitsi vaikuttavaa myös äärimmäisen kiinnostavaa ja opettavaista.” 

Emma on valtiotieteiden maisteri, jonka aiempiin työpaikkoihin lukeutuvat esimerkiksi Yle ja Euroopan komissio. Laaja-alainen näkökulma yhteiskuntaan on hänelle luonteva. 

”Minua kiinnostaa miten systeemimuutos kohti uudistavaa viljelyä tapahtuu yhteiskunnan eri tasoilla ja eri toimijoiden vuorovaikutuksessa. Muutoksen luomiseen, sekä sen vastustamiseen, liittyvät taloudelliset ja poliittiset intressit, päätöksenteon tasot ja käytännöt, psykologiset sekä sosiaaliset ja viestinnälliset seikat luovat loputtoman kiinnostavan kokonaisuuden.”

Vapaa-ajallaan Emma joogaa, lukee, loihtii keittiössä herkkuja ja viettää aikaa rakkaittensa kanssa.

OTA YHTEYTTÄ

Emma Wickman

Viestintäasiantuntija

+358 40 530 9535

emma.wickman@bsag.fi

image/svg+xml