Siirry pääsisältöön

Kaisa Vehkalahti

,

Kaisa Vehkalahti toimii BSAG:n hallintopäällikkönä vastaten säätiön hanketyön yleisestä koordinoinnista, hankehallinnosta ja kehittämisestä yhdessä projektipäälliköiden kanssa.

Kaisan toimenkuvaan kuuluu lisäksi henkilöstö- ja taloushallinnon hoitaminen ja kehittäminen yhdessä toimitusjohtajan kanssa.

Kaisalla on vankka kokemus niin hankemaailman koukeroista kuin taloushallinnon suunnittelusta ja kehittämisestä. Kaisa on ennen BSAG:lle tuloaan toiminut tutkimusmaailmassa koordinoiden hankkeita ja yhteistyöverkostoja sekä hoitanut yhdistyksen hanke- ja taloushallintoa. Tätä kokemusta Kaisa pystyy hyödyntämään säätiön monipuolisissa tehtävissä pitäen huolta pienistä yksityiskohdista kuin myös suuremmista kokonaisuuksista.

”Minulle on tärkeää, että saan tehdä merkityksellistä työtä ympäristöasioiden parissa. Säätiön hyvin toimiva hallinto on tämän työn keskeinen tukipilari, joka mahdollistaa vaikuttavan työn Itämeren eteen. On mahtavaa olla osa tätä innostavaa ja yhteistyöstä voimaa saavaa työyhteisöä. Yhdessä ja yhteistyöllä saamme hämmästyttävän paljon hyvää aikaan, pienin ja välillä suurinkin askelin, kohti puhtaampaa Itämerta!”.

Vapaa-ajallaan Kaisa viihtyy perheen parissa sekä nauttii luonnon rauhasta ja meren läheisyydestä.

Työtausta

2021–  Baltic Sea Action Group, hallintopäällikkö 

2009–2021  Green Net Finland ry, hallintopäällikkö

2007–2009  Åbo Akademi, projektipäällikkö

2006–2007  Turun kauppakorkeakoulu, projektipäällikkö

Koulutus

Maatalous-metsätieteiden maisteri, Helsingin yliopisto (pääaine: ympäristöekonomia, sivuaineet: kansantaloustiede ja johtaminen), 2006

OTA YHTEYTTÄ

Kaisa Vehkalahti

Hallintopäällikkö

+358 40 678 5772

kaisa.vehkalahti@bsag.fi

image/svg+xml