Siirry pääsisältöön

Kaj Granholm

,

Kajn työn painopiste BSAG:lla on kestävään maatalouteen liittyvä kansainvälinen yhteistyö ja politiikan rajapinnat. Itämeri-työtä tekevä kansainvälinen yhteisö on toiminut Kajn ammatillisena tukikohtana jo yli viidentoista vuoden ajan.

Kaj on ehtinyt hallinnoida niin pieniä kuin isojakin hankkeita ja koordinoinut monialaisia tiimejä hallitustenvälisen alustan, HELCOM:in puitteissa sekä akateemisessa ympäristössä. Itsenäisenä konsulttina toimiessaan Kaj on myös tukenut hankkeita ja laajoja kansainvälisiä kumppanuusohjelmia niiden jokaisessa vaiheessa.

BSAG:lla Kajn työnkuvaan kuuluu hankehallintaa, yhteistyötä kansainvälisissä verkostoissa, politiikan seuraamista ja vaikuttajaviestintää. Kaj etsii myös työssään uusia avauksia ja hänen kokemuksensa projektirahoituksesta on ulkopuolisesta rahoituksesta riippuvaiselle BSAG:lle arvokasta.

”Jotta onnistuisimme pyrkimyksissämme tervehdyttää Itämeri, meidän pitää yhdistää eri sektorit ja erilaiset intressit. Kestäviä ratkaisuja luodaan ainoastaan dialogin ja yhteistyön kautta. Olen tämänhetkisestä työstäni erittäin innostunut. Saan tehdä töitä huippuasiantuntijoiden kanssa ja auttaa löytämään ja edistämään teknisiä ja poliittisia ratkaisuja niin paikallisella kuin eurooppalaisella tasolla. Työ sopii hyvin yhteen sekä taustani että ratkaisuhakuisen persoonani kanssa.”

Työn ulkopuolella, Kajn kolme kouluikäistä lasta pitävät hänet kiireisenä jalkapallon, jääkiekon ja hevosten parissa. Itä-Helsingissä, metsän ja meren välissä syntyneenä, varttuneena ja aloilleen asettuneena, urheilu ja ulkoilu on Kajlle elinehto. Ainakin kunnes hänen uinuva musiikki-intohimonsa herää jälleen.

TYÖTAUSTA

2017– BSAG, projektipäällikkö

2015– itsenäinen konsultti

2010–2015 Swedish University of Agricultural Sciences, koordinaattori, Itämeriyhteistyö

2004–2011 HELCOM Secretariat, hankeasiantuntija

2000–2004 määräaikaisia tehtäviä koulutuksen ja meriliikenteen parissa

KOULUTUS

Valtiotieteiden maisteri (valtio-oppi), Helsingin yliopisto, 2002

Bachelor of Arts (Political Science), University of British Columbia, 1999

Kaj Granholm

Projektipäällikkö, uudistava maatalous, EU-asiat

+358 46 850 9208

kaj.granholm@bsag.fi

image/svg+xml