Siirry pääsisältöön

Arbetsplatsannons: Kommunikationschef till Baltic Sea Action Group

Uutinen

Kommunikationschef till Baltic Sea Action Group

Tidpunkt: Fr.o.m. 1.4.2020, eller enligt överenskommelse, till januari 2022 (visstidsanställning).

Vår stiftelse som, sin lilla storlek till trots, arbetar med mycket hög ambitionsnivå och har åstadkommit mycket, söker en sakkunnig och entusiastisk kommunikationschef. Stiftelsens mål är att återställa den ekologiska balansen i Östersjön. Vi samarbetar fördomsfritt med företag, beslutsfattare och myndigheter för att mobilisera alla aktörer som behövs för att rädda Östersjön. Vi arbetar för hållbar matproduktion, för att bekämpa klimatförändringen och förlusten av biodiversitet. Problemen hänger tätt samman och så gör även lösningarna.

Vi har tagit nya initiativ bland annat för att förminska utsläppen från sjötrafiken och för att beskydda undervattensmiljöer. Dessutom finns det allt större efterfrågan på vårt arbete för hållbart jordbruk. Vi söker nu en kommunikationsspecialist med öga för marknadsföring, erfarenhet av evenemangsproduktion och visuell planering. Arbetet förutsätter utmärkta kunskaper i finska och en stark svenska är ett plus. Erfarenhet av medelsanskaffning för välgörenhet betraktas som fördel. Hos oss kan du påverka både din arbetsbild och miljön och göra meningsfullt och mångsidigt arbete som del av ett sakkunnigt och trevligt gäng!

 

Ansökan på finska och löneanspråk senast den 25.2. Vi påbörjar intervjuerna redan före ansökningstiden gått ut.

 

Intresserad? Ta kontakt!

Kommunikationsdirektör Pieta Jarva, pieta.jarva@bsag.fi, tel. 050 338 1096.
Telefontid: torsdag 6.2. kl 15.00–17.00 och måndag 17.2. kl 13.00–15.00.

Verkställande direktör Michaela Ramm-Schmidt, michaela.ramm-schmidt@bsag.fi +358 40 525 0509. Telefontid fredag 7.2. kl 10.00–12.00 och tisdag 11.2. kl 15.00–17.00

 

Ytterligare information: www.bsag.fi , www.carbonaction.fi

 

Lue myös

Lue lisää
image/svg+xml